Keenetic Omni DSL Netflix'e girmiyor

Victoria Louise

Megapat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Boya M1DM Mikrofon / Monitör: Koorui G2421V
Meslek
Çevirmen
Profil Kapağı
1525871261
Modemi bir süredir büyük memnuniyetle kullanıyorum fakat tek bir sorunum var: Netflix'e giremiyorum. Cihaz ya da DNS fark etmeksizin girilmiyor. Ana sayfa ve bazı film ve diziler yükleniyor fakat izlemeye çalıştığımda yüklenmiyor. Arama kısmı da düzgün çalışmıyor, yapılan aramada sonuçlar çıkmıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim, önerileriniz?

Hayır, hâlâ çözebilmiş değilim. Vestel akıllı TV ile girebiliyorum fakat diğer cihazlarımla (telefonlar ve bilgisayarlar ile) giremiyorum.

Hayır, hâlâ çözebilmiş değilim. Vestel akıllı TV ile girebiliyorum fakat diğer cihazlarımla (telefonlar ve bilgisayarlar ile) giremiyorum.
Merhaba. Ben çözdüm. Sistem ayrlarından son yazılıma güncelle. Sonra bağlantı adsl/vdsl den ilk kurulum sihirbazını çalıştırarak fabrika ayarlarına yükleyip kurulumu yeniden yap bitir. Heryeri açıyor.

Bende GTA 5 veya Rockstar serverlarına baglanamıyordum modemi resetlediğimde sorun duzeliyor belki de IP adresi değiştiği için çözülüyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı