Keenetic Start N300 arayüze girme problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, 4 gün evvel Keenetic Start N300 router aldım. Teknik servisteki arkadaş kurulumu yapt,ı Wi-Fi'den interneti alıp Wi-Fi ve ethernet üzerinden aşağı kata internet sağladık yazlıkta. Ancak routerın arayüzüne ne yaptıysam giremiyorum her seferinde direk modemin arayüzüne atıyor ethernetten bağlı olduğum PC'den bakıyorum direkt, ancak 192.168.1.1 vs. şeklindeki kombinasyonları denedim my.keenetic.net falan denedim ana modemin IP'sini yapılandırdım yok girmiyor. Herhangi bir çözüm önerisi olan arkadaşımız veya daha önce başına böyle bir şey gelip çözüme ulaştırmış arkadaşımız yardımcı olursa çok mutlu olurum.

İyi forumlar.

Wi-Fi çekim gücünden memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte onda da arayüzden bir şifre belirlemeniz gerekiyor diye hata veriyor hocam DHCP protokülünü düzenlemem gerekiyor galiba ıp vermiyor cihaza her yerde aynı ıp üzerinden bağlantı sağlıyor.

Tamam kullanıcı adı admin yazıp şifre olarak istediğinizi belirleyin, olmazsa siz kurulum biliyorsanız reset düğmesi ile fabrika ayarlarına döndürün yeniden kurun.

hocam cihaz tekrarlayıcı yada erişim noktası modunda olunca modemden aldığı ip adresi kullanır start cihazının aldığı ip adresi görmek için öndeki modemin dhcp tablosuna bakmalısın yada advantage ip scanner diye bir program var indir ip adresini tarat modem kaç ip verdiyse o ip adresinde bağlanırsırn. mobil uygulamayı Router mod haricinde kullanmazsın. eğer mobil uygulama üzerinden de erişmek istiyorsan modemi router moduna al sonra kablosuz servis sağlayıcı menüsüne gir oradan bağlamak istediğin ağın kablosuz ağ ismini bulup bağlan burada dikkat etmen gereken öenmli bir yer var eğer bağlanacağın ağ ip bloğu 192.168.1.0 networkündeyse mutlaka start model cihazın ip bloğunu 192.168.2.0 gibi o blokdan olmayan ip bloğuna almalısın.

aşağıda bununla ilgili makaleye ulaşabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı