Kekeme olabilir miyim?

Tarık45

Centipat
Katılım
9 Temmuz 2021
Mesajlar
206
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 16 yaşındayım konuşma problemim var. Konuşurken konuşmaya 5 saniye geç başlıyorum. Bir de konuşurken sürekli duraksıyorum. Bazen konuşurken kelimeleri tekrarlıyorum. Bir de konuşmaya başlayacakken nefesim kesiliyor. 5 saniye geç konuşmaya başlıyorum. Bazen hiç konuşamıyorum, zorlanıyorum. Sizce kekeme olabilir miyim? Bu durumu nasıl atlatabilirim?
 
Kekeme çok ayrı bir şey diye biliyorum hocam, siz cümle kurma zorluğu çekiyorsunuz. Biraz da öz güvensizlik var gibi seziyorum, kitap okumayı deneyebilirsiniz belki işinize yarar.

Haklısınız, bu arkadaş başka konuda kitap okumayı denediğini söylemişti sanırım.
 
Kekeme çok ayrı bir şey diye biliyorum hocam, siz cümle kurma zorluğu çekiyorsunuz. Biraz da öz güvensizlik var gibi seziyorum, kitap okumayı deneyebilirsiniz belki işinize yarar.

Evet cümle kurma zorluğu çekiyorum ayrıca zaten her gün sesli kitap okuyorum ama faydası yok.
Kekeme ile sizin probleminizin alakası yok.

O zaman problemim ne sizce.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı