Sayın hocalarım selamlar, geçen haftalardan beri başımdan geçen birtakım olayları size anlatmak istiyorum. Tabii en bombası bugün yaşandı. Tiras oldum bisikletleyim mahalleden geçiyorum eve de az kaldı bir iki çete halinde dolaşan, kendini gangsta, keko sanan elemanlarlardan biri önüme kırıp dalga geçmeye ağır hakaretler etmeye başladı. Bende sinirlendim ve arka aktaricisini bisimletimin on tekeriyle vurdum. E kırıldı tabii. Bir iki bağırdım bunlarda arkadan hakaretlere devam ediyor falan. Eve geldim. Bundan sonra geçen hafta cuma günü bu şahsın arkadaşlarıyla evimin önünde karşılaştık. Benden para istediler bende vermeyeceğimi söyledim. Telefon numarami istediler ve numaramı parcasini kırdığım çocuğa vereceklerini, babasıyla konuşmam gerektiğini söylediler. Hayir o çocuk gelmiyor karşıma çıkmıyor bir türlü arkadaslarini devreye sokuyordu. Bugün yani 9 Haziran'da beni bayağı aramışlar telefonum uzerimde değil göremedim bir şey. Evime geldiler. Namaz kiliyordum o esnada. Annem kapıyı açtı falan. Gayet edepli gözüküyorlar öyle mahalle ağzı falan yok. Her neyse namazımı bitirdim geldim olayı anlatiyorlar ama doğru ınfo yok. Ben vurup kacmışım parasını istiyorlar. Her neyse olay kapandı gittiler. Aslinda kapanmamış. Yakin arkadaşıma tehdit mesajları atmışlar bayağı hakaretli. Olay bu sayın hocalarım. Siz bu durumda ne yapardınız veya ben ne yapmalıyım? Onerilerinize sunarım saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: