Kel kalır mıyım?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Arkadaşlar merhaba. Benim baba tarafı yeğenlerim akrabalarım falan bazısı seyrek bazısı saçlı bazısı kel. Babam kel, dedem saçlı. Anne tarafında herkes saçlı. Bana gelecek olursak saçlarım ince telli ve sıklığı çok sıkın bir altı. Sizce kel kalınır mı? Yeğenim var 22 yaşında ve saçları var.

Babayla alakası yok diye biliyorum. Sıfıra vur saçları daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bu kellik konusu tam öyle olmuyor etkisi var fakat genler yön değiştiriyor hibrit yada çaprazlama şeklinde etki gösteriyor bir nevi Allah'ın takdiri ama kel akrabalar bu oranı biraz daha artırıyor.

Kellik genelde anne tarafından geçiyor. Anne tarafında jony abim gibi biri yoksa sıkıntı çıkmaz.

Genetik olan kellikler ileri yaşlarda olur (Aksi durumlarda bu ibraz geçerli değildir.) umarım kel olmazsın.

%90 oranında belki de genetiktir, ama bazısı şanslı oluyor. Benim bir tanıdığım var 4 erkek kardeşi keldi ama sadece kendisinin aslan yelesi gibi saçı vardı. Baba ve anne tarafı da kelmiş hep. Öyle bir şansın da olabilir belki, yani şimdiden bilmen güç.
Ayrıca 30 yaşın altında kellik çok nadir görülür.

Sizce kel kalınır mı?

Kel olmanın avantajı da var.
Kel olanlara zeki gözüyle baktıklarını biliyor musun?
Bir çoğu da sempatiyle bakar, hani entele benzediği için.
Traş derdi yok, fönleme yok, tarama yok, saçım dökülecek mi telaşı yok.
Daha çok avantajı var, aklıma bu kadar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…