Kelebek bıçak taşımak suç mu?

Şimdiye kadar birçok kez o bahsettiğiniz sataşma mevzusuna maruz kaldım. O bahsettiğin kişilerin %90'ı sana bir iki yumruktan fazlasını yapabilecek cesarette değil. Fakat kelebek bıçağı yapısı gereği direk saplamak amaçlı olduğu için normal çakıdan bile daha çok sorun çıkartır. Ayrıca muhtemelen kullanmayı bilmiyorsundur kendi elini kesersin. Cepte taşıması da kolay olmuyor biraz büyük bir bıçak. Ayrıca senin elinde bıçağı gören birisi kendi bıçağını çıkarmayacaksa bile çıkartır. Belki katana da çıkarabilir. Bkz. Kadir Şeker. Sen iyisi mi yasal savunma aletlerini kullan. Bkz. Biber gazı.

@poyriho direkt o tarz bir alet taşımamanın şu anlık benim için en iyisi olduğuna karar verdim.

@poyriho direkt o tarz bir alet taşımamanın şu anlık benim için en iyisi olduğuna karar verdim.

Ya bende senle yaşıtım bende taşıdım bıçak şu anda taşımaya bile cesaret edemiyorum peki neden? Yakalanırsam ben babama ne diyeceğim baba ben serseri mi oldum diyeceğim işte bunları düşün az.

@Kutup saplamak için değil de bıçağı çekince korksunlar maksatlı kelebek bıçak düşünmüştüm ama direkt vazgeçtim.

Çakı taşımak sünnettir hocam (!) suç olacağını sanmıyorum belki meyve soyucam kim ne bilecek.

Bıçak tasıyon ama muşta taşımamayı daha mı uygun görüyorsun? Knk çok sorunlu tiplere denk gelirsen bıçaktan korkmayanı var inan bana muşta taşırsan senin icin daha iyi olabilir ayrıca bu yaşta taşımak binevi suç ayrıca hic bıçak kullanma geçmisin varmı tecrübeli degilsen daha sıkıntı

Aikido öğren, muay thai öğren, kick boks öğren, fitnesse git. Neden bıçak taşıyorsun bu kadar şey varken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…