Kelimeler Kifayetsiz!

Haberde yapılan yorum her şeyi özetliyor.
" Enayiler suriyeliler arabalari spotcuya satmışlar ne enayi bi milletiz."

İyice bıktım bunlardan. Haftada bir 7-8 kişi birleşip Türk gencini dövüyorlar. Sonra halk toplanıp bunları linç ediyor. Her hafta aynı haber. Bu it sürüsü plajda keyif çatıyor. Benim hayat dolu askerim orada şehit oluyor. Sonra devletin başı geliyor ve " Bire on gidiyor maaşallah" diyor.

Ülke gelişiyor diyenlere nasıl bir büyü yapıyorlar merak ediyorum. Böyle gelişmek mi olur? Nasıl bir beyin yıkamadır. Ülke gelişmiyor. İnsanlar gelişiyor. Kendi çabaları ile zor şartlarda insanlar gelişiyor. Ve birde teknolojinin geliştirdiği şeyler var. Ama yöneticilerin hiç biri bu ülkeye bir gram katkı yapmıyor.

Türk milletini savaş ile bitiremediler, kaos ile bitiremediler, yavaş yavaş, tatlı tatlı asimile ediyorlar. İnsanları devlete güvenemeyecek hale getirip, ülkeye suriyeli, somalili, pakistanlı hepsini sokup bizi 100 yıl önce katlederek azınlık hale getirmeye çalıştıkları gibi, Atatürk sayesinde yapamadıkları şeyleri şimdi tatlı tatlı yapmaya çalışıyorlar. Vay halimize bir Atatürk daha çıkar mı? Zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…