Kelimenin tam anlamıyla hiç arkadaşım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kumda oyna muhabbeti mi hocam?

Beyin yaşınında 10 olduğunu öğrendik Minecraft GTA LoL oyna falan demiştim patladım gülmekten. Olgunlaştığında bu konulara bak hocam fena sıkıntı sezdim şu an. Sen birine falan yardım etme aman diyeyim.

O şekilde de buluyorsun oda yaramaz ona

Yok bayağı oyun oyna oradan da bulursun CS falan.

Aklı ermiyor hocam CS2 girelim mi adam eksik şimdi bile arkadaş buldum hani ne kadar basit? Sosyallik ile ilgili ama çağ bozuk. Ergenlerde.

Hocam işte, insanlar sizin gibi hemen dalga geçiyorlar. Bilemiyorum belki de fazla alınganım.

Hocam işte, insanlar sizin gibi hemen dalga geçiyorlar. Bilemiyorum belki de fazla alınganım.

İzmirliler hep alıngandır bende dahil sıkıntı etme ama büyük konularda eğer senden büyükler sana bir şey diyorsa bir hatan vardır. Çok zorlama risk alması lazım ki arkadaşı olsun tamam ben olacağım arkadaşı ne diyecen şimdi mesela. Tonlarca var arkadaşım ama bende onları istemiyorum hayat düz değil her zaman.

Fazla alınganlık olabilir. Kurtulduğun zaman rahatlarsın ama risk almaya değmez düşüncesini hayatının her yerinde kullanırsan işini çok zorlaştırırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…