Kelleşir miyim?

mesut1421

Centipat
Daha fazla  
Sizce kel kalır mıyım? Bugün annem saçların seyrelmiş dediği için biraz endişe ettim açıkçası. Biliyorsunuz bu zamanda dış görünüşe önem veriliyor o yüzden endişe ettim. Genetik olarak kimden etkileniyorum onun hakkında da bir fikrim yok açıkçası sorayım dedim. Fotoğrafta saçımın şu anki durumu var.

Dosya Ekleri

• IMG_20241012_163537_193.jpg
    IMG_20241012_163537_193.jpg
    559,1 KB · Görüntüleme: 63
Sizce kel kalır mıyım? Bugün annem saçların seyrelmiş dediği için biraz endişe ettim açıkçası. Biliyorsunuz bu zamanda dış görünüşe önem veriliyor o yüzden endişe ettim. Genetik olarak kimden etkileniyorum onun hakkında da bir fikrim yok açıkçası sorayım dedim. Fotoğrafta saçımın şu anki durumu var.

Genetik hocam ailenizde saçı erken dökülen birileri var mı?

hocam stresten olabilir belki stres ettiğiniz bir durum varsa ondan da oluyorolabilir

Saçlarına iyi bak şampuan seçiminde dikkatli ol yastık kılıfı vb şeylere dikkat et be her zaman stresden olabildiğince uzak dur yağ bakımı vesaire denebilirsin.

Genetik hocam ailenizde saçı erken dökülen birileri var mı?

Kuzenim var amcamın oğlu bir de 9 amcam var :D 3 tanesi kel dayılarım 4 tane hiçbiri kel değil ve hepsi 25-40 yaş aralığında.
Babam kel değil kendisi 44 yaşında ve saçında neredeyse hiç dökülme yok ve dedemde gençliğinde kel değilmiş.

Saçlarına iyi bak şampuan seçiminde dikkatli ol yastık kılıfı vb şeylere dikkat et be her zaman stresden olabildiğince uzak dur yağ bakımı vesaire denebilirsin.

Ya kanka yani iyi bir şampuan kullanıyorum clear kullanıyorum aslında dökülüyor fark ediyorum ama normal dökülme gibi duruyor seyrek olması da aslında çoktandır böyle yani.

Resme göre sizce çok mu kötü?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı