- Makaleler
- 12
Daha fazla
CHP belediye başkanları toplantısında belediye başkanlarında biri Kılıçdaroğlunu istifaya çağırdı. Kılıçdaroğlu belediye başkanına hakkınız ifadesini kullandı. Bugüne kadar aday olmadığını aday gösterildiğini dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu ''Aday olmayacağım, yoruldum, yapabilecek arkadaşlar gelsen yapsınlar, kim çıkacaksa çıksın'' dedi.
“Genel Başkan ‘Hakkınız’ dedi. Ben hiçbir yere aday olmadım, hep aday gösterildim. Baykal ‘Grup Başkanvekili olacaksın’ dedi. Oldum. ‘Hiçbir yere aday olmayacağım. Partidekiler aday olacaksın derse o görevden kaçmam’ diye sözünü bitirdi.
medyascope.tv
“Genel Başkan ‘Hakkınız’ dedi. Ben hiçbir yere aday olmadım, hep aday gösterildim. Baykal ‘Grup Başkanvekili olacaksın’ dedi. Oldum. ‘Hiçbir yere aday olmayacağım. Partidekiler aday olacaksın derse o görevden kaçmam’ diye sözünü bitirdi.

Kılıçdaroğlu istifa çağrısına "Aday olmayacağım, yoruldum, yapabilecek arkadaşlar gelsin yapsınlar, çıksın kim çıkacaksa” yanıtını verdi - Medyascope
CHP'nin belediye başkanları toplantısında, belediye başkanlardan biri Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı. Bugüne kadar aday olmadığını aday gösterildiğini

Son düzenleyen: Moderatör: