SkyPresident Femtopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #21 Bu millet 2023'te tekrar APK'ya oy veriyorsa Allah bu milletin belasını versin.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #22 xakiran dedi: Tamam da bu tartışmanın konusu “bu kadar fazla sorun yaratan mevcut hükümet keşke gidebilse” falan değil. İlgili kişi bariz bir şekilde kendince genellemeler de yaparak algı yaratan bir parti fanatiği. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, sadece yorumda bulundum. Hala AKP'ye verebilecek insanlar var tabii ama arkadaşta herhalde sinirliyken yazmış yoksa bir alttaki alıntıda bu kadar sakin olmazdı sanki. tristessehivernale dedi: Umarım gönlünüzce olur dostlar da, ben gördüğümü söylüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... SkyPresident dedi: Bu millet 2023'te tekrar APK'ya oy veriyorsa Allah bu milletin belasını versin. Genişletmek için tıkla... İnandığı dine bir şey dememe hükümete bir şey dememden daha az alınan insanlar gördüm
xakiran dedi: Tamam da bu tartışmanın konusu “bu kadar fazla sorun yaratan mevcut hükümet keşke gidebilse” falan değil. İlgili kişi bariz bir şekilde kendince genellemeler de yaparak algı yaratan bir parti fanatiği. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, sadece yorumda bulundum. Hala AKP'ye verebilecek insanlar var tabii ama arkadaşta herhalde sinirliyken yazmış yoksa bir alttaki alıntıda bu kadar sakin olmazdı sanki. tristessehivernale dedi: Umarım gönlünüzce olur dostlar da, ben gördüğümü söylüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... SkyPresident dedi: Bu millet 2023'te tekrar APK'ya oy veriyorsa Allah bu milletin belasını versin. Genişletmek için tıkla... İnandığı dine bir şey dememe hükümete bir şey dememden daha az alınan insanlar gördüm
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 14 Ocak 2023 #23 xakiran dedi: İlgili kişi bariz bir şekilde kendince genellemeler de yaparak algı yaratan bir parti fanatiği. Genişletmek için tıkla... Yaşlar ve görüşler oldukça küçük, takipten çıktım Haziran'da bakarım. İyi forumlar.
xakiran dedi: İlgili kişi bariz bir şekilde kendince genellemeler de yaparak algı yaratan bir parti fanatiği. Genişletmek için tıkla... Yaşlar ve görüşler oldukça küçük, takipten çıktım Haziran'da bakarım. İyi forumlar.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 14 Ocak 2023 #24 tristessehivernale dedi: Yaşlar ve görüşler oldukça küçük, takipten çıktım Haziran'da bakarım. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Bir tartışmada tartışmayı genellemeler ve yanlışlar üzerinden başka bir yere çekmeye çalışmanı oldukça başarılı buldum. “Maaşlı” seviyesine yükselebilmek için bu şekilde ilerlemeye devam edebilirsin. Girmiş olduğun tartışmada sunabildiğin tek şey olan “görüşürüz” kelimesi eşliğinde umarım görüşeceğiz.
tristessehivernale dedi: Yaşlar ve görüşler oldukça küçük, takipten çıktım Haziran'da bakarım. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Bir tartışmada tartışmayı genellemeler ve yanlışlar üzerinden başka bir yere çekmeye çalışmanı oldukça başarılı buldum. “Maaşlı” seviyesine yükselebilmek için bu şekilde ilerlemeye devam edebilirsin. Girmiş olduğun tartışmada sunabildiğin tek şey olan “görüşürüz” kelimesi eşliğinde umarım görüşeceğiz.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 15 Ocak 2023 #25 Bunu bir ara forumdan ben de belirtmiştim, sen CHP çalışanı mısın da aday belirlemek istiyorsun tarzında geri dönüş almıştım
Bunu bir ara forumdan ben de belirtmiştim, sen CHP çalışanı mısın da aday belirlemek istiyorsun tarzında geri dönüş almıştım