Kemal Sunal filmlerinin izlenebileceği uygulama Google Play'e atılırsa dava açılır mı?

Archive.org'a atmış insanlar bende oradan kaynağı aldım yani sunucuda barındırılmıyor otomatik oradan izletiyor. Ayrıca isteyen kişide ayarlardan YouTube'da izle özelliğini seçerse içerik üreticisi yine para kazanıyor.
İşten para kazanmadığınız sürece pek bir şey olmaz. Para kazanmaya başlarsanız ve şirketler fark ederse uygulamayı kaldırabilir. Dava yeme olasılığınız düşüktür, kim 30-40 yıllık bir film üzerinde dava açsın?

hangi dili kullandınız hocam?
Android Studio’dan yaptım. Java ve kotlin.

İşten para kazanmadığınız sürece pek bir şey olmaz. Para kazanmaya başlarsanız ve şirketler fark ederse uygulamayı kaldırabilir. Dava yeme olasılığınız düşüktür, kim 30-40 yıllık bir film üzerinde dava açsın?
Ana sayfaya reklam eklecektim, para kazanmazsam atmamın anlamı yokki.

YouTube'da olan bir şey için kim niye farklı bir uygulama yüklesin. Zaten çok fazla kişi yüklemez yapımcıların gözüne bile çarpmaz illa yükleyeceğim diyorsanız.

YouTube'da olan bir şey için kim niye farklı bir uygulama yüklesin. Zaten çok fazla kişi yüklemez yapımcıların gözüne bile çarpmaz illa yükleyeceğim diyorsanız.
Ama YouTube değil sadece. Varsayılan olarak archive.org’dan izletiyor yani reklamsız. Telif hakkı sahipleri para kazanamıyor yani.

Tasarımda Kemal Sunal filmlerinin logolarını kullandım. Yani kendim Photoshop'tan hepsini tasarlayıp yazı falan ekledim, çoğusuna Kemal Sunal'ın o filmdeki görselini ekledim.
Bein Sport karantinada Kemal sunalin çizim fotoğrafını alıp editlediği için büyük tazminat ödemişti.

Mahkemelik bir durum yok o konuda rahat ol uygulama içeriği sorun değil uygulamayı güzel yapıp atarsan playa Google play store çok şartları var uymaz isen bir kaç kere sonra hesap ban oluyor benim gitti oyüzden uygulama yazılımları çok önemli misal benim uygulama izinsiz depolama yetkisine sahip olduğu için kapatıldı ben bilmiyordum öyle bir şey olduğunu hazır uygulama kullandım kod bilmediğim için sonra 5 mi desem 6 mi desem şansın var rahat ol

Bein Sport karantinada Kemal sunalin çizim fotoğrafını alıp editlediği için büyük tazminat ödemişti.
Riske girmeyeyim o zaman. Bana uygulama geliştirme önerileriniz varmı? Daha yararlı bir uygulama yapmış olurum hem.

Mahkemelik bir durum yok o konuda rahat ol uygulama içeriği sorun değil uygulamayı güzel yapıp atarsan playa Google play store çok şartları var uymaz isen bir kaç kere sonra hesap ban oluyor benim gitti oyüzden uygulama yazılımları çok önemli misal benim uygulama izinsiz depolama yetkisine sahip olduğu için kapatıldı ben bilmiyordum öyle bir şey olduğunu hazır uygulama kullandım kod bilmediğim için sonra 5 mi desem 6 mi desem şansın var rahat ol
Hesap kapanırsa bir daha açılabiliyormu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı