Çözüldü KemalALKIN Hakkında Şikayetim Var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FerdiOzturk

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Hosting Provider
Merhaba,

@blackandyellow adlı kullanıcı ile kendi bilgisayarıma macOS işletim sistemi için kurulum görüşmesi yaptık ve ben de yarı ücretini peşin gönderdim. Sonrasında dün indirdiğim dosyada problem olduğu için tekrar indirmek zorunda kaldım ve bugün akşam 20:00'da sözleştik yapacağına dair. Bu saat oldu ne destek veriyor ne de başka bir şey yapıyor. WhatsApp'dan engelledi beni. Böyle kişilerin burada moderatör olmaya hakkı yok.

Ek olarak bu kişi bana kurulum yapacak diye HDMI çoğaltıcı ve kabloları gibi birçok ekipman aldım bilgisayara, şimdi bu işi yapmadı diye ekipmanlar elimde kaldı.

@Recep Baltaş kişi hakkında gereğinin yapılmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba Arkadaşlar,

Recep bey ile bugün birebir görüşmemize istinaden kendisine öncelikle binlerce kez teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Akabinde ben kendisi ile sadece macOS işletim sistemi kurulumunda destek almak için konuşmaya başlamak isterken bana hiç aklımdan geçmediği halde @blackandyellow adlı kişinin sözüne güvenerek aldığım ürünlerin tüm ödemesini bana göndermiştir.

@Recep Baltaş tekrardan teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dilerim.
Merhaba,

yaşadığınız sorun için üzgünüm. Buna benzer bir şikayet daha geldi. Yakın zamanda ikisini de inceleyip buna göre bir karar vereceğiz.

@blackandyellow para iadesi yaptın mı? Yapmadıysan yap.

Bu arada belirtme gereği duyuyorum, ücretli işlerin bizimle bir ilgisi yoktur. Öte yandan Kemal'in burada görevli olması bizi zan altında bıraktığından konuyu burada açmakta haklısınız.

Konuyu takip ediyorum. En yakın zamanda nihai kararımızı açıklayacağım.

Bu süreçlerde ısrarla kendisi kendi ekran kartını benimle takas için zorluyordu beni. Mac PC'de bu daha iyi diye vb... Ben de istemedim. Benim ekran kartım Radeon 5700XT.

Bu bile kabul edilebilir bir durum değil.

Size özel mesaj attım, kontrol eder misiniz gelen kutunuzu?

Son düzenleme:
Böyle insanlar Technopat'ın adını lekeliyor bu gibi durumlar olmaması için Technopat adına en iyisi kefil olmamak, böyle sizde mahcup oluyorsunuz. Kendi çapında parayla istiyorsa Online yardımını yapsın.

Bu bile kabul edilebilir bir durum değil.

Size özel mesaj attım, kontrol eder misiniz glen kutunuzu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Buna benzer bir şikayet daha geldi. Yakın zamanda ikisini de inceleyip buna göre bir karar vereceğiz.

@blackandyellow para iadesi yaptın mı? Yapmadıysan yap.

Bu arada belirtme gereği duyuyorum, ücretli işlerin bizimle bir ilgisi yoktur. Öte yandan Kemal'in burada görevli olması bizi zan altında bıraktığından konuyu burada açmakta haklısınız.

Konuyu takip ediyorum. En yakın zamanda nihai kararımızı açıklayacağım.

@Recep Baltaş
Kendisi benimle irtibata geçip yaşamış olduğu üzüntüyü dile getirdi ve ayrıca maddi kaybımı kendisi tarafıma gönderdi. Buradan kendilerine ve bu platformda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Sizleri böyle konularla meşgul ettiğim için özür dilerim. Başka canlar yanmasın ve bu platform kirlenmesin.
Saygılarımla
Emre YILMAZ

@Recep Baltaş
Kendisi benimle irtibata geçip yaşamış olduğu üzüntüyü dile getirdi ve ayrıca maddi kaybımı kendisi tarafıma gönderdi. Buradan kendilerine ve bu platformda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Sizleri böyle konularla meşgul ettiğim için özür dilerim. Başka canlar yanmasın ve bu platform kirlenmesin.
Saygılarımla
Emre YILMAZ
Neden engellediğini de açıkladı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı