Kemove K68 klavye Switch önerisi

Tulkas456

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
110
Merhaba, Amazon üzerinden Kemove K68 Gateron Pro Switch'e sahip olan klavyeyi satın almak istiyorum fakat istediğim renk olan Beyaz'da Gateron Pro brown Switch varken siyahta Gateron Pro yellow Switch var. Genel görüş Yellow'un daha iyi olduğu yönünde, istediğim rengi almayıp yellow Switch'li olan siyah rengi tercih etmeli miyim sizce?
 
Tam olarak aynı durumdaydım.

Beyaz klavye istiyordum ancak Silver veya Yellow switch yoktu.

Siyah klavye ve Yellow switch aldım, klavye fena değil ama sanırım iade edeceğim, fazla küçük geldi, Yellow switchler mushy bir hissiyat veriyor ve keycaps'teki harfler (tuş başlıkları) biraz silik görünüyor.

Ama belki zamanla alışılabilir.
Cherry MX Red'den sonra bu tip bir switche geçince insan bir garip hissediyor herhalde o yüzden. :)
 
Tam olarak aynı durumdaydım.

Beyaz klavye istiyordum ancak Silver veya yellow Switch yoktu.

Siyah klavye ve yellow Switch aldım, klavye fena değil ama sanırım iade edeceğim, fazla küçük geldi, yellow Switch'ler mushy bir hissiyat veriyor ve Keycaps'teki harfler (tuş başlıkları) biraz silik görünüyor.

Ama belki zamanla alışılabilir.
Cherry MX Red'den sonra bu tip bir Switch'e geçince insan bir garip hissediyor herhalde o yüzden. :)

Ben de beyaz renk ve brown switch olanı tercih ettim klavye hot swap destekledigi icin. İleride istedigim Switch'leri takarım diye düşündüm. Şu an bayağı iri bir klavye kullanıyorum sizinki gibi Cherry MX red switch'lere sahip. hem switch'lere hem de klavyenin boyutuna alışmak biraz sürecek büyük ihtimal bir müddet süre tanıyacağım. 🙂
 
Ben de beyaz renk ve brown switch olanı tercih ettim klavye hot swap desteklediği için. Şu an bayağı iri bir klavye kullanıyorum sizinki gibi Cherry MX red switch'lere sahip. Hem switch'lere hem de klavyenin boyutuna alışmak biraz sürecek büyük ihtimal bir müddet süre tanıyacağım. 🙂
Güle güle kullanın. Evet sanırım bu tip değişikliklerde sabırlı olmak gerekiyor biraz.

Ama dediğiniz gibi bu tip bir klavyeden sonra low-profile küçük bir klavyeye geçmek garip bir hissiyat. :D

msedge_HBGxqUbn0H.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı