Kenar yumuşatma çok kötü

Silentac

Kilopat
Normalde idare ediyordum da bu son 2 haftadır 4 katına çıktı bu kenar yumuşatma sorunu. Bütün oyunlarda var ve çamur gibi bir görüntü.

Hangi ayar? AMD'de yazan ismi yazar mısınız?
Screenshot_27.png

Radeon Image Sharpening ayarını kapatman gerek.

Standart ayarlarda iken de denedim maalesef durum aynı.Kaç kere format attım DDU ile sülüp yeniden yükledim ekran kartını.Yok,olmuyor bir değişiklik.

Bir de siz hangi ayarları kullanıyorsunuz?Bana radeon ayarlarınızı atar mısınız?
Hocam ben direkt standart ayarlarda kullanıyorum. Oradaki standart kutucuğuna tıklarsanız seçilir.

Eki Görüntüle 754300
Radeon Image Sharpening ayarını kapatman gerek.
Standart yani hepsinin kapalı olduğu ayarlarda bile durum bu ne yapacağım bilmiyorum.
Hocam ben direkt standart ayarlarda kullanıyorum. Oradaki standart kutucuğuna tıklarsanız seçilir.
Evet,tekrar söylüyorum olabilecek her yolu denedim ancak bir türlü sorunum çözülmedi.İnternette araştırdım çözümü yok gibi duruyor.

Standart yani hepsinin kapalı olduğu ayarlarda bile durum bu ne yapacağım bilmiyorum.

Evet, tekrar söylüyorum olabilecek her yolu denedim ancak bir türlü sorunum çözülmedi. İnternette araştırdım çözümü yok gibi duruyor.

Dediğimi denediniz mi? 20.9.1 olan WHQL sürücüsünü kurmak. Bunun dışında oyunları silip tekrar yükleyebilirsiniz. Hatta imkanınız var ise temiz kurulum yapabilirsiniz.

Dediğimi denediniz mi? 20.9.1 olan WHQL sürücüsünü kurmak. Bunun dışında oyunları silip tekrar yükleyebilirsiniz. Hatta imkanınız var ise temiz kurulum yapabilirsiniz.
Temiz kurulum yaptım 2-3 kere maalesef aynı.
Dediğiniz gibi 20.9.1'i de denedim ama daha da kötüleşti

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı