Çözüldü Kendi bilgisayarımda server oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taylan111

Centipat
Minecraft'ta arkadaşlarımla oynamak için server açmak istiyorum. Aternos gibi sunucular bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.Idley.gg diye bir sitede 7/24 açık server kurabildim fakat ping değeri çok yükseklerde(5000ms).

Kendi bilgisayarım üzerinden site kullanmadan Minecraft için sunucu açabiliyor muyum?

Çözüm
VDS Denilen şey nedir? Bir cihaz mı? Eğer cihazsa önerebileceğiniz bir modeli var mı?

Bir cihaz değil, kendi bilgisayarınız üzerinden açabileceğiniz bir sanal sunucudur. İnternetteki hostingleri araştırarak (kayizer / hostinger öneriyorum) bir sunucu satın alıp oynayabilirsiniz.
Ben kendim Discord botumu 7/24 açık tutmak için kullanıyorum.

1628690608806.png
Evet ama güçlü bir işlemciye ve RAM'e ihtiyacın var.
Ve sunucuyu açtığın bilgisiyarda aynı zamanda oyunu oynayamazsın.

Artı modemden port açman vesaire gerekiyor ben yaptım ama gereksiz.

Evet ama güçlü bir işlemciye ve RAM'e ihtiyacın var.
Ve sunucuyu açtığın bilgisiyarda aynı zamanda oyunu oynayamazsın.

Artı modemden port açman vesaire gerekiyor ben yaptım ama gereksiz.

Güçlü bir RAM'e ihtiyacı yok, Minecraft sunucusu açmak için Survival 4 GB RAM yeterli oluyor.

VDS Denilen şey nedir? Bir cihaz mı? Eğer cihazsa önerebileceğiniz bir modeli var mı?

Bir cihaz değil, kendi bilgisayarınız üzerinden açabileceğiniz bir sanal sunucudur. İnternetteki hostingleri araştırarak (kayizer / hostinger öneriyorum) bir sunucu satın alıp oynayabilirsiniz.
Ben kendim Discord botumu 7/24 açık tutmak için kullanıyorum.

1628690608806.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı