Hocam büyük ihtimal mail adresini girdiğin bir site patlamış, o sitedeki şifrenle mail hesabınınki de aynıysa maline erişmişlerdir. Hesabını çaldıran herkese atıyolardır o maillerden büyük ihtimal. Şifreni değiştir, 2FA ekle güvenceye al hesabını.
Hocam büyük ihtimal mail adresini girdiğin bir site patlamış, o sitedeki şifrenle mail hesabınınki de aynıysa maline erişmişlerdir. Hesabını çaldıran herkese atıyolardır o maillerden büyük ihtimal. Şifreni değiştir, 2FA ekle güvenceye al hesabını.
Kendi mailinizden nasıl size mail attıklarını hala çözemedim ama dolandırıcı olduğu belli. Attığınız konudaki birine size gelen mesajın direkt türkçe versiyonu gelmiş, dediğim gibi herkese atıyorlar bunu. Ne olur ne olmaz google hesabınızdan oturum açmış hesaplara bakıp şifrenizi değiştirin hocam.
Kendi mailinizden nasıl size mail attıklarını hala çözemedim ama dolandırıcı olduğu belli. Attığınız konudaki birine size gelen mesajın direkt Türkçe versiyonu gelmiş, dediğim gibi herkese atıyorlar bunu. Ne olur ne olmaz Google hesabınızdan oturum açmış hesaplara bakıp şifrenizi değiştirin hocam.
Resmen dolandırıcılık kokuyor. Böyle gelen mailleri hiç bakmayın. Şikayet edip engelleyin silin geçin. Günümüzde çoğu markanın mailini kopyalayıp phising mailler atıyorlar. Seninki de aynı mesele sanırım. Salla gitsin.
Dostum Microsoft'ta bir açık var bçyle yapabiliyolar kesinlikle senin mailine girip atmıyorlar bunu. Aynısı benim başıma da geldi ama hiçbir şey yok. Bir oltalama yöntemi önemsiz itibar etmeyiniz.
Dostum Microsoft'ta bir açık var bçyle yapabiliyorlar kesinlikle senin mailine girip atmıyorlar bunu. Aynısı benim başıma da geldi ama hiçbir şey yok. Bir oltalama yöntemi önemsiz itibar etmeyiniz.