Kendi e-postamı kullanarak e-posta atılmış

MikeyKunn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
RTX 4060
MSI PRO A620M-E
32 GB 6000Mhz Ram
MSI MAG Forge M100A D6
Meslek
Öğrenci
Söylediğim gibi durum. Bayağı korkutucu geldi, ne yapmalıyım?

Screenshot_2025-06-06-04-13-25-961_com.google.android.gm.jpg
Screenshot_2025-06-06-04-15-07-587_com.google.android.gm.jpg
Screenshot_2025-06-06-04-21-29-684_com.google.android.gm.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam büyük ihtimal mail adresini girdiğin bir site patlamış, o sitedeki şifrenle mail hesabınınki de aynıysa maline erişmişlerdir. Hesabını çaldıran herkese atıyolardır o maillerden büyük ihtimal. Şifreni değiştir, 2FA ekle güvenceye al hesabını.

Hocam büyük ihtimal mail adresini girdiğin bir site patlamış, o sitedeki şifrenle mail hesabınınki de aynıysa maline erişmişlerdir. Hesabını çaldıran herkese atıyolardır o maillerden büyük ihtimal. Şifreni değiştir, 2FA ekle güvenceye al hesabını.

Hocam hiçbir siteye aynı şifreyi yazmadım. 2FA zaten var benim dışımda kimse girmemiş giriş kayıtlarına baktıgımda.

Çözüldü: Kendi hesabımdan kendime dolandırıcı maili geldi hocam aynı mesajı alan bir arkadaş var.

Son düzenleme:
Hocam hiçbir siteye aynı şifreyi yazmadım. 2FA zaten var benim dışımda kimse girmemiş giriş kayıtlarına baktıgımda.

Çözüldü: Kendi hesabımdan kendime dolandırıcı maili geldi hocam aynı mesajı alan bir arkadaş var.
Kendi mailinizden nasıl size mail attıklarını hala çözemedim ama dolandırıcı olduğu belli. Attığınız konudaki birine size gelen mesajın direkt türkçe versiyonu gelmiş, dediğim gibi herkese atıyorlar bunu. Ne olur ne olmaz google hesabınızdan oturum açmış hesaplara bakıp şifrenizi değiştirin hocam.

Kendi mailinizden nasıl size mail attıklarını hala çözemedim ama dolandırıcı olduğu belli. Attığınız konudaki birine size gelen mesajın direkt Türkçe versiyonu gelmiş, dediğim gibi herkese atıyorlar bunu. Ne olur ne olmaz Google hesabınızdan oturum açmış hesaplara bakıp şifrenizi değiştirin hocam.

Çevirimiş arkadaş hocam.

Fark etmemiştim onu 😁. Aynı mail gelmiş yani. Korkulacak bir şey yok bence.

🤣 Bende öyle düşünmüyorum geçende kargo(başka hesabıma) mesajı gelmişti az önce baktım oda kendi e postamdan atılmış gram sorun olacağını sanmıyorum.

Resmen dolandırıcılık kokuyor. Böyle gelen mailleri hiç bakmayın. Şikayet edip engelleyin silin geçin. Günümüzde çoğu markanın mailini kopyalayıp phising mailler atıyorlar. Seninki de aynı mesele sanırım. Salla gitsin.

Dostum Microsoft'ta bir açık var bçyle yapabiliyolar kesinlikle senin mailine girip atmıyorlar bunu. Aynısı benim başıma da geldi ama hiçbir şey yok. Bir oltalama yöntemi önemsiz itibar etmeyiniz.

Dostum Microsoft'ta bir açık var bçyle yapabiliyorlar kesinlikle senin mailine girip atmıyorlar bunu. Aynısı benim başıma da geldi ama hiçbir şey yok. Bir oltalama yöntemi önemsiz itibar etmeyiniz.

Tamam hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı