Kendi fiyat aralığında 970 Evo Plus'tan daha iyi SSD var mı?

• Konuyu başlatan SHYAH
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.430
Bütçe
1000-1500
HP EX950 için düşünceleriniz nelerdir?

Sipariş ettim:

Şansına gelmiş stoklara. Bu daha iyi ama 500GB. İstersen iptal edip bunu alabilirsin.

Şansına gelmiş stoklara. Bu daha iyi ama 500GB. İstersen iptal edip bunu alabilirsin.

Kargoya verildi yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı gerçekten iyiymiş bende yeni sistem topluyorum olmazsa bende sipariş edeyim ürün geldiği zaman burdan paylaşır mısınız kullanım vs için?

Tabii unutmazsam ısı değerlerini ve okuma/yazma hızını paylaşırım.

Fiyatı gerçekten iyiymiş bende yeni sistem topluyorum olmazsa bende sipariş edeyim ürün geldiği zaman burdan paylaşır mısınız kullanım vs için?

Yük altında 60 derece boşta 40 derece. Okuma yazma değerleri bu şekilde. Fiyatına göre çok iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu fiyat bandında 500GB M.2 SSD alacağım, bayağı araştırdım anladığım kadarıyla en iyisi bu. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum daha iyisi var mı yok mu?

Dostum fiyat bandım 1000-1300 diyosun hâlâ sana 500 GB olan aynı ürünün 1TB olanını atanlar var SSD'ler de sağlam olan bir markadır Samsung diger kaliteli markaların içinde bile Samsung'un parcalari bulunur. Eğer bana soracak olursan 500 GB bir 970 EVO Plus mükemmel bir SSD içinde hem dram var zaten bu sasilicsk bir durum da değil Samsung için yazma okuma hızları da gayet güzel sıcaklık konusunda endişen olmasın o sicakliklar normal istersen soğutucu alirsin bir tane olur biter bu fiyata daha iyisini bulmak çok zor zaten şu an DS fiyatı bayağı indirimde normal fiyatı 1400-1600 arası bana kalırsa alabilirsin rahatlıkla alanlar da gayet memnun.

Tabii unutmazsam ısı değerlerini ve okuma/yazma hızını paylaşırım.

Yük altında 60 derece boşta 40 derece. Okuma yazma değerleri bu şekilde. Fiyatına göre çok iyi.
Biraz geç yazmışım hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı