Kendi kendine disk oluştu

Rezanix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra sağ altta uyarı geldi, disklerin olduğu kısma gittiğimde de kendi kendine disk oluştuğunu gördüm. Fotoğrafta görünen D: diski kendiliğinden oluştu.

1654627587630.png

Diskin içinde de 5-6 ay önceden Xbox Game Pass varken indirdiğim "Secert Neighbor" var. Secert Neighbor dosyaları dışında yabancı dosya var mı, bilmiyorum. Bunun oluşmasının sebebi ne? Sisteme virüs bulaşmış olabilir mi?

1654627665164.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra sağ altta uyarı geldi, disklerin olduğu kısma gittiğimde de kendi kendine disk oluştuğunu gördüm. Fotoğrafta görünen D: Diski kendiliğinden oluştu.

Eki Görüntüle 1412483

Diskin içinde de 5-6 ay önceden Xbox Game Pass varken indirdiğim "secert neighbor" var. Secert neighbor dosyaları dışında yabancı dosya var mı, bilmiyorum. Bunun oluşmasının sebebi ne? Sisteme virüs bulaşmış olabilir mi?

Eki Görüntüle 1412484

Oyun kurulurken disk oluşturmuşsunuz istiyorsanız disk yönetiminden silebilirsiniz yalnız oyun verileriniz gidebilir köşeye oyun kaydı (Save) almanızı öneririm.

Oyun kurulurken disk oluşturmuşsunuz istiyorsanız disk yönetiminden silebilirsiniz yalnız oyun verileriniz gidebilir köşeye oyun kaydı (Save) almanızı öneririm.
Oyunu 5-6 ay önce kurmuştum, disk oluşturulmamıştı. Bugün durduk yere oluşturuldu, hatta oyuna bile girmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı