Hocam başka birisi steam hesabınıza bağlı olabilir. İade etmiş olabilir bağlı kişi.Oyunu indirmeye koymuştum daha sonra durdurdum. Lakin Steam'e bir dahaki girişimde oyunu kendi kendine iade etmiş. Neden böyle oldu? Bi' ayar falan mı açık?
Oyunu indirmeye koymuştum daha sonra durdurdum. Lakin Steam'e bir dahaki girişimde oyunu kendi kendine iade etmiş. Neden böyle oldu? Bi' ayar falan mı açık?
Oyunu indirmeye koymuştum daha sonra durdurdum. Lakin Steam'e bir dahaki girişimde oyunu kendi kendine iade etmiş. Neden böyle oldu? Bi' ayar falan.
AC odyssey. Sadece bu değil daha önce de bi kaç ucuz oyunda yine olmuştu. Biraz daha inceledim hesapta Dota 2 oynanıyormuş kütüphaneden gizlenmiş.Hangi oyun onu söylerseniz iyi olur.
Hayır hesap benim.Hesap mı satın aldınız arkadaşım hesap satın aldı aynı şeyi yaşadı fakat atsam hemen iade yapmıyor birkaç gün bekliyor.
Hesabın şifresini değiştir, Steam Guard aç, tüm bağlı cihazlardan çıkış yap sorun çözülür.AC odyssey. Sadece bu değil daha önce de bi kaç ucuz oyunda yine olmuştu. Biraz daha inceledim hesapta Dota 2 oynanıyormuş kütüphaneden gizlenmiş.
Hocam büyük ihtimalle hesapda başka bir kişi var.AC odyssey. Sadece bu değil daha önce de bi kaç ucuz oyunda yine olmuştu. Biraz daha inceledim hesapta Dota 2 oynanıyormuş kütüphaneden gizlenmiş.
Hayır hesap benim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.