Kendi kendine konuşmak delilik belirtisi mi?

ulman

Decapat
Daha fazla  
Kendimi bildim bileli kendi kendime konuşurum bu delilik mi bazen karşim da sevdiğim biri varmış gibi konuşuyorum. Bir de bazı şeyleri kafama takıyorum sağlık vs ile ilgili konuları. Ben deliriyor muyum?

Şu an senin mesajına cevap vermek için kendimle tartıştım aynı sorun bende de var kanka kötü bir şey değil bana göre yaratıcılık özelliğimi arttırıyor.

Bu aslında bir delilik belirtisi değil insanın doğası gereği kendisiyle tartışma etkileşimidir. Kendini sorgulaman, kendin başına bir şeyler yapmak istemen bunlar hep seninle alakalı olan şeyler başka kimseyi ilgilendirmiyor. Bu kararları da kendin alabiliyorsan kendin ile anlaştığının bir yoludur. Kendin ile konuşmakta kendinle tartışmanı belirten bir iletişim aracıdır. Delilik değildir.

Bu aslında bir delilik belirtisi değil insanın doğası gereği kendisiyle tartışma etkileşimidir. Kendini sorgulaman, kendin başına bir şeyler yapmak istemen bunlar hep seninle alakalı olan şeyler başka kimseyi ilgilendirmiyor. Bu kararları da kendin alabiliyorsan kendin ile anlaştığının bir yoludur. Kendin ile konuşmakta kendinle tartışmanı belirten bir iletişim aracıdır. Delilik değildir.
bazen bi sevdiğime anlatır gibi anlatıyorum bunun için bi psikolog falan gidiyimmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı