Kendi motorunla vs firma motoruyla kuryelik yapmak

Kölemen

Kilopat
Daha fazla  
Şu an Getir markette Getir motorunu kullanıyorum ve yakıt onlardan, tamir onlardan fakat diğer firmalar kadar kazandırmıyor; sadece paket başı para veriyor. Sizce kendi motorumu alıp Yemeksepeti, Trendyol Go gibi firmalara mı girmeliyim? Oradaki kazanç, motorumun masrafları bana ait olsa da daha fazla kâr bırakır mı?

Kendi motorunun bakımları, hasarları, vergileri sana ait. Ama özellikle incelersen şirket motorları çok hasarlı ve sıkıntılı oluyor. Herhangi bir arızada, hasarda yine senden kesinti yapıyorlarmış ama tamiri de olabildiğince erteliyorlarmış. Ayrıca sürekli de farklı motorlar verildiği için her motorun huyu da aynı değil diyorlar.

Bir yakınım bir süre Getir'de kuryelik yaptı, şimdi de Vigo'da kuryelik yapıyor. Onun yorumları böyleydi. Kendi motoruyla çalışmayı tercih etti kendisi.

Şu an Getir markette Getir motorunu kullanıyorum ve yakıt onlardan, tamir onlardan fakat diğer firmalar kadar kazandırmıyor; sadece paket başı para veriyor. Sizce kendi motorumu alıp Yemeksepeti, Trendyol Go gibi firmalara mı girmeliyim? Oradaki kazanç, motorumun masrafları bana ait olsa da daha fazla kâr bırakır mı?
İşi bilmiyorum ama kendi motorunla yapmak günün sonunda daha fazla kar getiriyor olacak ki insanlar onu tercih ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı