ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 26 Nisan 2021 #91 yigidyum dedi: ikinci kamera var dostum. "C " tuşu ile aktifleştirebilirsin Çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur.
yigidyum dedi: ikinci kamera var dostum. "C " tuşu ile aktifleştirebilirsin Çok çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur.
Memduh Başgan Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 76 26 Nisan 2021 #92 Böyle haberler görmek insanı mutlu ediyor. Başarılarının devamını dilerim, hemen alıyorum.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Nisan 2021 #93 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Yerli olduğu için ilgileneceklerini düşünüyorum. Bir de oyun güzelse neden ilgilenmesinler. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum ya, bi' şansımı denemem lazım aslında :/ Arelxd dedi: Oyunu yapmaya başladığınızda 12 veya 13 yaşındaydınız hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... 14-25 yaşında falandım herhalde Sen nereden hatırlıyorsun dostum? Fischerk dedi: Hocam sonra olay Erzurum gibi olmasında Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Easter GamersTv de olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben nedense Enis Kirazoğlu düşünüyorum. Ne diyorsunuz? ardacn60 dedi: Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Dostum mouse ile hareket edebiliyor. Ama sınırlı. Başka açılar da eklemeyi düşünüyorum ama
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Yerli olduğu için ilgileneceklerini düşünüyorum. Bir de oyun güzelse neden ilgilenmesinler. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum ya, bi' şansımı denemem lazım aslında :/ Arelxd dedi: Oyunu yapmaya başladığınızda 12 veya 13 yaşındaydınız hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... 14-25 yaşında falandım herhalde Sen nereden hatırlıyorsun dostum? Fischerk dedi: Hocam sonra olay Erzurum gibi olmasında Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Easter GamersTv de olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben nedense Enis Kirazoğlu düşünüyorum. Ne diyorsunuz? ardacn60 dedi: Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Dostum mouse ile hareket edebiliyor. Ama sınırlı. Başka açılar da eklemeyi düşünüyorum ama
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #94 Fiyatı uygun tuttuğunuz için teşekkürler. Umarım ilerde daha iyi yerlere gelirsiniz aldım oyunu HDD'de biraz yer açtıktan sonra yükleyip deneyimlerim.
Fiyatı uygun tuttuğunuz için teşekkürler. Umarım ilerde daha iyi yerlere gelirsiniz aldım oyunu HDD'de biraz yer açtıktan sonra yükleyip deneyimlerim.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 26 Nisan 2021 #95 Oynama fırsatı bulursam en yakın zamanda oynayıp yorumlarımı dile getiririm, elinize sağlık.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 26 Nisan 2021 #96 Geronix dedi: Fiyatı uygun tuttuğunuz için teşekkürler. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz aldım oyunu HDD'de biraz yer açtıktan sonra yükleyip deneyimlerim. Genişletmek için tıkla... Kaç GB.
Geronix dedi: Fiyatı uygun tuttuğunuz için teşekkürler. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz aldım oyunu HDD'de biraz yer açtıktan sonra yükleyip deneyimlerim. Genişletmek için tıkla... Kaç GB.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #97 Aldım hocam. Birkaç Payday 2 DLC'si ile 9.79 tuttu. İniyor şu an bitirirsem atarım incelememi.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 26 Nisan 2021 #98 372121 dedi: Kaç GB. Genişletmek için tıkla... 2.80 civarı.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #99 Yeni çıkan oyunlar da mı böyle ibare çıkıyor? Ne anlama geldiğini biliyor musunuz hocam ? @yigidyum
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #100 372121 dedi: Kaç GB. Genişletmek için tıkla... 937 MB iniyor şu an. efeekaya dedi: Yeni çıkan oyunlar da mı böyle ibare çıkıyor? Ne anlama geldiğini biliyor musunuz hocam? @yigidyum Eki Görüntüle 993323 Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeni çıkanlarda böyle oluyor.
372121 dedi: Kaç GB. Genişletmek için tıkla... 937 MB iniyor şu an. efeekaya dedi: Yeni çıkan oyunlar da mı böyle ibare çıkıyor? Ne anlama geldiğini biliyor musunuz hocam? @yigidyum Eki Görüntüle 993323 Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeni çıkanlarda böyle oluyor.