Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur.ikinci kamera var dostum. "C " tuşu ile aktifleştirebilirsin
Çok çok teşekkür ederim![]()
Hocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur.ikinci kamera var dostum. "C " tuşu ile aktifleştirebilirsin
Çok çok teşekkür ederim![]()
Olabilir dostum ya, bi' şansımı denemem lazım aslında :/Yerli olduğu için ilgileneceklerini düşünüyorum. Bir de oyun güzelse neden ilgilenmesinler.
14-25 yaşında falandım herhaldeOyunu yapmaya başladığınızda 12 veya 13 yaşındaydınız hatırlıyorum![]()
Umarım olmazHocam sonra olay Erzurum gibi olmasında![]()
Ben nedense Enis Kirazoğlu düşünüyorum. Ne diyorsunuz?Easter GamersTv de olabilir.
Dostum mouse ile hareket edebiliyor. Ama sınırlı. Başka açılar da eklemeyi düşünüyorum amaHocam ikinci kamera da sabit ben böyle her yere dönen bir kamera açısı istiyorum sabit kamera hoşuma gitmedi 3. kamera olarak eklerseniz çok hoş olur.
Fiyatı uygun tuttuğunuz için teşekkürler. Umarım ileride daha iyi yerlere gelirsiniz aldım oyunu HDD'de biraz yer açtıktan sonra yükleyip deneyimlerim.![]()
2.80 civarı.Kaç GB.
Kaç GB.
Yeni çıkan oyunlar da mı böyle ibare çıkıyor? Ne anlama geldiğini biliyor musunuz hocam? @yigidyum
Eki Görüntüle 993323
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.