Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Hayatının her döneminde başarılarınla anılır, keşkesiz bir hayat yaşarsın inşaAllah. Tebrikler
Çok teşekkür ederim mesajlarını yeni gördüm
@468409
Beğendin mi dostum
@obsidyen23
Beğenmene çok sevindim. Eğer istersen videonun ikincisini de çekebilirsin, sıkıntı yok benim için. Eğer çekiliş vs yaparsan da sana key sağlayabilirim.
@Cuneydinho
Çok teşekkürler

@ZerefDragneel Evet, özellikle üniversiteye girersem bu sene projelerimi hayata geçirmeye başlamayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Hocam bu konudan görüp oyununuzu oynamıştım.
Kütüphanede görünce aklıma geldi acaba üniversitede misiniz? Üniversite ise hangi bölüm?
Şu an hangi projelerde çalışıyorsunuz?

@yigidyum

Hocam bu konudan görüp oyununuzu oynamıştım.
Kütüphanede görünce aklıma geldi acaba üniversitede misiniz? Üniversite ise hangi bölüm?
Şu an hangi projelerde çalışıyorsunuz?

@yigidyum
Üniversitedeyim evet. Dijital oyun tasarımı okuyorum, aynı yolda devam yani. Şu an birkaç projede çalışıyorum, yakında onlar da meyvesini verecek umuyorum.

Yakın zamanda yine burada yeni projelerimle buluşuruz belki kim bilir. Ama Rounded sonrası kendi başıma hiç proje yapmadım ekiplerle çalıştım hep. Ve işin açıkçası şu ana kadar içime sinen proje olmadı.

Ama Rounded inanılmaz bir başlangıçtı, buradaki desteklerinizle birlikte bu yolda ilerlemek istediğime net karar vermiş oldum. Sizlerin de etkisiyle geleceğime dair bu önemli seçimi emin bir şekilde yaptım diyebilirim.

Seneler sonra buradaki herkese yeniden teşekkür ediyorum bu vasıtayla

Hocam sakıncası yoksa hangi üniversite?
Bu bölümü düşünüyoruma ama iyi üniversitelerde gelmiyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…