theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 27 Nisan 2021 #431 yigidyum dedi: Yok hayır, ben koymadım. Genişletmek için tıkla... Kim koydu o zaman? saçmalık...
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 27 Nisan 2021 #432 theYagi dedi: Kim koydu o zaman, saçmalık... Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 27 Nisan 2021 #433 DARKBOX dedi: Peki bu video telif hakkına girmiyor mu? Yani size sormadan yüklenmiş? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil. Reklam oluyor bana da theYagi dedi: 5. Bölüme geçtim hocam şimdi, bir arkadaşım gelecek onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İlerleyen bölümlerde engele doyacaksın dostum theYagi dedi: Kim koydu o zaman? saçmalık... Genişletmek için tıkla... Bu kanallar her oyunun videosunu yüklüyor.
DARKBOX dedi: Peki bu video telif hakkına girmiyor mu? Yani size sormadan yüklenmiş? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı değil. Reklam oluyor bana da theYagi dedi: 5. Bölüme geçtim hocam şimdi, bir arkadaşım gelecek onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İlerleyen bölümlerde engele doyacaksın dostum theYagi dedi: Kim koydu o zaman? saçmalık... Genişletmek için tıkla... Bu kanallar her oyunun videosunu yüklüyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 27 Nisan 2021 #434 yigidyum dedi: Hiç sıkıntı değil. Reklam oluyor bana da İlerleyen bölümlerde engele doyacaksın dostum Bu kanallar her oyunun videosunu yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sizin açınızdan sıkıntı yoksa tamamdır hocam Umarım doyarım engele, beni zorlayan oyunları severim.
yigidyum dedi: Hiç sıkıntı değil. Reklam oluyor bana da İlerleyen bölümlerde engele doyacaksın dostum Bu kanallar her oyunun videosunu yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Sizin açınızdan sıkıntı yoksa tamamdır hocam Umarım doyarım engele, beni zorlayan oyunları severim.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.780 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #435 Mark's Life - Apps on Google Play This is the story of Mark's life play.google.com @yigidyum Linke kesinlikle bakmalısınız. Bu kadar basit bir oyunla bu başarı...
Mark's Life - Apps on Google Play This is the story of Mark's life play.google.com @yigidyum Linke kesinlikle bakmalısınız. Bu kadar basit bir oyunla bu başarı...
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 27 Nisan 2021 #436 343248 dedi: Bruh. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu da korsan indirecek olan varsa bilemiyorum artık. Sudan ucuz çünkü.
343248 dedi: Bruh. Genişletmek için tıkla... Bu oyunu da korsan indirecek olan varsa bilemiyorum artık. Sudan ucuz çünkü.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 27 Nisan 2021 #438 SuiCast dedi: Mark's Life - Apps on Google Play This is the story of Mark's life play.google.com @yigidyum Linke kesinlikle bakmalısınız. Bu kadar basit bir oyunla bu başarı... Genişletmek için tıkla... Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir reptile dedi: Bu oyunu da korsan indirecek olan varsa bilemiyorum artık. Sudan ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Var ne yazık ki. Olsun, senin gibi düşünen insanlar da yeter
SuiCast dedi: Mark's Life - Apps on Google Play This is the story of Mark's life play.google.com @yigidyum Linke kesinlikle bakmalısınız. Bu kadar basit bir oyunla bu başarı... Genişletmek için tıkla... Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir reptile dedi: Bu oyunu da korsan indirecek olan varsa bilemiyorum artık. Sudan ucuz çünkü. Genişletmek için tıkla... Var ne yazık ki. Olsun, senin gibi düşünen insanlar da yeter
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 27 Nisan 2021 #439 yigidyum dedi: Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir Genişletmek için tıkla... Herkes sizden kamera istiyor. Valla yan yan değil de arkadan baksak süper olacak yigidyum dedi: Dönüş alacağımı hiç zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Atmazsanız hiç cevap alma şansınız olmaz. En azından oyunun steam linkiyle birlikte ufak bir tanıtım yazısı atın.
yigidyum dedi: Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir Genişletmek için tıkla... Herkes sizden kamera istiyor. Valla yan yan değil de arkadan baksak süper olacak yigidyum dedi: Dönüş alacağımı hiç zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Atmazsanız hiç cevap alma şansınız olmaz. En azından oyunun steam linkiyle birlikte ufak bir tanıtım yazısı atın.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.780 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #440 yigidyum dedi: Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir Genişletmek için tıkla... Oyna oyna oyna. 100 bin kişi almış oyunu. Demek ki her şey grafik değilmiş deniyor. Dikkat 2 paket sigara + mendil masrafı var. Aga be diyorsun böyle; aga be...
yigidyum dedi: Aslında basit değil. 2D sadece. Oynamadan yorum yapamam. Belki hikayesi, oynanışı, müzikleri vs. çok sağlam olabilir Genişletmek için tıkla... Oyna oyna oyna. 100 bin kişi almış oyunu. Demek ki her şey grafik değilmiş deniyor. Dikkat 2 paket sigara + mendil masrafı var. Aga be diyorsun böyle; aga be...