Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Tebrikler hocam başarılarınızın devamını dilerim.

Cevap yazdım dostum. Çok teşekkür ederim
Dayanamadım arkadaşımdan borç alıp oyunu satın aldım. Yarın oynayıp deneyimleyeceğim.
Tebrikler hocam başarılarınızın devamını dilerim.
İkinize de çok teşekkürler. Özellikle @HeNiX. Dostum borç almışsın, gerçekten çok sağ ol...

Hocam oyunu aldım ve en kısa zamanda oynayacağım. Şimdiden emeğinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.

Hocam bende şimdi konuyu gördüğüm gibi aldım. Ellerinize sağlık. Oyunun ucuz olması aşırı iyi olmuş.

Hocam 1,76 TL yapacağınıza keşke ücretsiz yapsaydınız. Çünkü çok düşük bir fiyata koymuşsunuz oyunu, Steam barajını aşmanız çok zor. Biraz pahalı olsaydı belki ama bu sefer Steam'e para kazandırmış olacaksınız. Hem ücretsiz koysaydınız daha fazla kişi oynardı oyununuzu, hem belki ilerde oyun çıkaracaksanız onun için bir geçmşiniz olurdu. Ama yanlış anlamayın, satılmaz diye demiyorum. Ucuza koyduğunuz için diyorum. Yoksa oyun çok güzel. Elinize sağlık.

Oyunun ilk bölümleri kolay yaklaşık 14 dakikada Level 5'e kadar geldim başarılarınızın devamını diliyorum.
Haritalar bayağı büyük ay haritası sürüklediğimiz siyah top zıplayınca yavaş hareket ediyor oyunun atmosferi çok güzel.

Başarılarınızın devamını dilerim.
Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…