Yapmicam sakin ol ama sonucunu merak etmedim değil.Hocam 3-5 volt geçmeyecekse siz şaka mısınız? Sakın yapmayın böyle bir şey.
Yapmicam sakin ol ama sonucunu merak etmedim değil.Hocam 3-5 volt geçmeyecekse siz şaka mısınız? Sakın yapmayın böyle bir şey.
O elektriğin geçmesi için koyduğunuz birkaç tel ısınıp mukavvayı ateşe verecektir büyük ihtimalle. Veya bunlar olmadan erirler.Yapmicam sakin ol ama sonucunu merak etmedim değil.
Yapmayacağım sakin ol ama sonucunu merak etmedim değil.
Söyle prize takılan duylari tercih ederim ama her elektrikcide bulabilirmiyim bilmemHocam normal bildiğimiz ampuller ise E27 dediğimiz Mutlusan Porselen Asma Duy 5 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu tip olabilir.
Söyle prize takılan duylari tercih ederim ama her elektrikcide bulabilir miyim bilmem
Zaten siz çalışır dene desenizde yapmayacaktım. Bı düşünü verdim zaten bu 12 - 3 volta benzemez diye.Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç bir kardeşimsin anladığım kadarıyla. Sen elektrikle oynama. Şakaya gelmez tüm evi yakıverirsin. Ev, mal, mülk neysede birinin canına zarar gelir demedi deme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.