Kendiliğinden açılan Bitcoin videosu

Büyük ihtimal sisteminize adware bulaşmış. AdwCleaner ile tarama yapmanızı öneririm.
Ayrıca içinizin rahat olması için Kaspersky ve Malwarebytes ile de tarama yapabilirsiniz.

Bir tür virüs olabilir. Senin fikrini o video değiştirebilir ve Google'da "Bitcoin nasıl alabilirim? Bitcoin mining nasıl yapılır?" gibi içerisinde Coin ile ilgili herhangi bir kelime geçerse kendilerinin virüslü program içeren sitesini üste çıkarıyor. Siz onu indirince de virüslenmiş oluyorsunuz :D

Edit: Siteler de olabilir.

Çözüm çalışıyor ama tamamen silmiyor, diğer gün tekrar geliyor. Biz her şeyi denedik ama olmadı. Çözüm format gibi duruyor.

Çözüm çalışıyor ama tamamen silmiyor, diğer gün tekrar geliyor. Biz her şeyi denedik ama olmadı. Çözüm format gibi duruyor.

Hocam görev zamanlayıcısından saçma olan görevleri siler misiniz? Geçmişte yaşadığım bir Adware'i bu şekilde silmiştim. Saçma derken Windows ile alakası olmayanları. Ben zamanında regeditden silerek yapıyordum fakat 2 veya 3 gün sonra tekrar çalışmaya başlıyordu en sonunda görev zamanlaycısındanda silince bir daha gelmedi.

Hocam peki regeditdede dosyaları oluyordu onu sildinizmi. Yanlış hatırlamıyorsam regeditdeki start klasörlerinden birinde olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı