Az önce fark ettim. Birkaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu. Bu klasörü silersem bilgisayara zarar vermiş olur muyum ve nasıl siliyorduk? Bunun için ayrı bir program vardı sanırım.
Az önce fark ettim. Birkaç gün öncesine kadar böyle bir şey yoktu. Bu klasörü silersem bilgisayara zarar vermiş olur muyum ve nasıl siliyorduk? Bunun için ayrı bir program vardı sanırım.
Format attıktan veya yükseldikten sonra çıkar, içerisinde eski işletim sistemine yüklü dosyalar belgeler vb. vardır. @Valerys eğer bilgin yoksa yazma dostum
Sadece format esnasında biçimlendirme yapmayınca değil işletim sistemi sürümü yükseltmesinde veya Insider güncellemesi yüklendiğinde de o klasör oluşuyor, 6 ay içerisinde bunlardan birisini yaptıysan olması normaldir.
Yerel disk C ye sağ tık özellikler sonra disk temizlemeye tıkla şimdi temizle kısmı var sanırım tarama yapacak tarama yaptıktan sonra bir pencere açılır açılan pemcere de sistem dosyalarını temizle kısmı var ona tıkla.
Format attıktan veya yükseldikten sonra çıkar, içerisinde eski işletim sistemine yüklü dosyalar belgeler vb. vardır. @Valerys eğer bilgin yoksa yazma dostum