Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Hocam belli bir silah (tabanca falan değil biber gazı olur) taşıyarak, olayları bilen birini çağırarak (yapma) ya da savunma sanatları ile ilgilenerek (10 yılda öğrenirsin kendimden biliyorum)

Bu hareket kişi bayıldıktan sonra 5-10 saniye daha devam ettirilir ise kişi ölür, orada olan damarlar sıradan damarlar değil. Bunun ciddiyetini bilip öneri yapın lütfen!

Buradaki uyarıların hiçbirini okuyup yapma. Çoğu adam gibi kavga etmemiş kişilerdir eminim. Yok çenesine vur, yok şakağına vur, yok soluk borusuna falan. Kavga anında yükselen adrenalin ile bunları yapmak hiç aklına gelmez, söyleyeyim. Ayrıca karşındaki kişi de bunları yapmayı biliyor, armut toplamaz herhalde.

Kavgaya karisma reis sakat olur.

Her zaman karın boşluğuna vurmak ve o tehlikeli bölgeye vurmak savaşı kazandırır savaşta her şey mübahdır.

Ya illa ki saldıracağım diyorsan ben bunu lisede yapmıştım boğazını var gücünle it. Mide bulantısı yaratır ve nefes darlığı varsa nefes darlığı yaratır. O sırada geçir yumrukları serserinin oğluna.

Testislere ağır darbe atmak, boyun sıkmak veya boyuna vurmak, kafaya ağır darbe atmak kişiyi öldürebilen veya kalıcı hasar verebilen hareketlerdir, bunları bilerek öneri yapın. Bunları çok tehlikeli bir durumda kalmadıkça kullanmayın!

Testislerine tekme at, elleri ile orasını tutarken bir yumruk da suratına geçir.
Zaten gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…