Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Hocam belli bir silah (tabanca falan değil biber gazı olur) taşıyarak, olayları bilen birini çağırarak (yapma) ya da savunma sanatları ile ilgilenerek (10 yılda öğrenirsin kendimden biliyorum)
 
Hocam konu biraz değişik gibi ama yine de yanıt vereyim. Bir şekilde oturtup gizlice boyun damarlarını sıkın. Biraz şuuru döner gözü ileri geri oynar öldü sanarsın ama bir şey olacağını sanmıyorum. Bana yapıldı.

Bu hareket kişi bayıldıktan sonra 5-10 saniye daha devam ettirilir ise kişi ölür, orada olan damarlar sıradan damarlar değil. Bunun ciddiyetini bilip öneri yapın lütfen!
 
Buradaki uyarıların hiçbirini okuyup yapma. Çoğu adam gibi kavga etmemiş kişilerdir eminim. Yok çenesine vur, yok şakağına vur, yok soluk borusuna falan. Kavga anında yükselen adrenalin ile bunları yapmak hiç aklına gelmez, söyleyeyim. Ayrıca karşındaki kişi de bunları yapmayı biliyor, armut toplamaz herhalde.
 
Evet abilerim ablalarım... Başlıkta gördüğünüz gibi kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım sorusunu size sormak istiyorum. Bir çocuk beni hem söz hem de kaba kuvvet kullanarak rahatsız ediyor. Güçsüz değilim. Ama kuvvetlide değil. Bu çocuk rahatsız etmeye başladı artık. Git başımdan diyorum benimle dalga geçiyor. Mesela sen bana 10 kere ben 1 kere vurayım diyor. Bana lütfen onu takma boş ver sen ne olacak gibi sanki tavsiyeler vermeyin. Bugün çıkışta anneme küfür edince artık yeter dedim. Yarın kavga çıkabilir maalesef. Ama hangi taraf galip gelir bilemem. Bana tavsiyeler verebilir misiniz lütfen :/ ne yapmalıyım? Biliyorum bu metin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :) . Çocuk benden 5,6 CM uzun. Ben ondan daha güçlüyüm demiyorum ama... Daha önce sadece 2 kez kavgaya girdim. Biraz taktik verebilir misiniz? Hepinize teşekkürler :)

Kavgaya karisma reis sakat olur.
 
Ya illa ki saldıracağım diyorsan ben bunu lisede yapmıştım boğazını var gücünle it. Mide bulantısı yaratır ve nefes darlığı varsa nefes darlığı yaratır. O sırada geçir yumrukları serserinin oğluna.
 
Testislere ağır darbe atmak, boyun sıkmak veya boyuna vurmak, kafaya ağır darbe atmak kişiyi öldürebilen veya kalıcı hasar verebilen hareketlerdir, bunları bilerek öneri yapın. Bunları çok tehlikeli bir durumda kalmadıkça kullanmayın!
 

Geri
Yukarı