Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Yakın temasta kalıp dirseklerinizi kullanınız.

Şimdi hatırladım . Hocam o işten hala sonuç yok kızı aylardır görmüyorum. Allah şimdi de ayırdı resmen. Sosyal medyadan ben bir delilik yaptım en son. Annesinin butik hesabını takibe aldım. Hemde kız ürünleri satıyorlar. Erkek ürünleri satsalar anlarsınız da kız ürünleri. Büyük bir hata yaptım, gülünecek haldeyim. Yaptığımda saat Gece 2 sularıydı. O saatte alınan karardan cidden hayır gelmiyor. Kız da biliyordur. Annesi demiştir " Takip ediyorsun bu çocuğu kim bu" diye. Allah bilir ne demiştir. Rezil olduk yüksek ihtimalle hocam.

Mesafeni koru, yumrukları ve tekmeleri savunmaya çalış. Bunlar ile ilgili çok video var. Mecbur kalmadıkça şiddet yapma, sen hakksız duruma düşersin ve onurlu bir davranış olmaz.

Mesafeni koru, yumrukları ve tekmeleri savunmaya çalış. Bunlar ile ilgili çok video var. Mecbur kalmadıkça şiddet yapma, sen hakksız duruma düşersin ve onurlu bir davranış olmaz.
Boyu karşısındaki kişiden kısa olduğu için mesafesini koruması çokta bir anlam ifade etmiyor.

Öncelikle şiddetim her türlüsüne karşıyız,ha velev ki kesin saldıracak kaçacak yerin yok, bacaklarına çalış,bir aralık bulduğunda kaç

Uzun olması avantaj ama karşı koyulamayacak bir şey değil. Göğsüne sert bir yumruk darbesi atarsan nefessiz kalabilir. O sırada bacağına diz kapağına gelecek şekilde iki tekme at. Üstüne yürüdüğü zaman elinle bloke et onu. Son darbe olarak sağlam bir kafa göm.

Öğretmene söyleyip bir şey yapmıyorlarsa direk silsile yoluyla müdür yardımcısına git o da yardım etmezse müdüre çık durumunu anlat. Kavga son çaren olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…