Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Evet abilerim ablalarım... Başlıkta gördüğünüz gibi kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım sorusunu size sormak istiyorum. Bir çocuk beni hem söz hem de kaba kuvvet kullanarak rahatsız ediyor. Güçsüz değilim. Ama kuvvetlide değil. Bu çocuk rahatsız etmeye başladı artık. Git başımdan diyorum benimle dalga geçiyor. Mesela sen bana 10 kere ben 1 kere vurayım diyor. Bana lütfen onu takma boş ver sen ne olacak gibi sanki tavsiyeler vermeyin. Bugün çıkışta anneme küfür edince artık yeter dedim. Yarın kavga çıkabilir maalesef. Ama hangi taraf galip gelir bilemem. Bana tavsiyeler verebilir misiniz lütfen :/ ne yapmalıyım? Biliyorum bu metin biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :) . Çocuk benden 5,6 CM uzun. Ben ondan daha güçlüyüm demiyorum ama... Daha önce sadece 2 kez kavgaya girdim. Biraz taktik verebilir misiniz? Hepinize teşekkürler :)
Yakın temasta kalıp dirseklerinizi kullanınız.
 
Şu an mobilden tarayıcıdan yazıyorum atamayacağim ama konu ismi aklımda konuyu siz açmıştınıx hayatın beni birisi ile yakınlaştırmaya çalıştığım hissediyorum diye hatırladınız mı?
Şimdi hatırladım :). Hocam o işten hala sonuç yok kızı aylardır görmüyorum. Allah şimdi de ayırdı resmen. Sosyal medyadan ben bir delilik yaptım en son. Annesinin butik hesabını takibe aldım. Hemde kız ürünleri satıyorlar. Erkek ürünleri satsalar anlarsınız da kız ürünleri. Büyük bir hata yaptım, gülünecek haldeyim. Yaptığımda saat Gece 2 sularıydı. O saatte alınan karardan cidden hayır gelmiyor. Kız da biliyordur. Annesi demiştir " Takip ediyorsun bu çocuğu kim bu" diye. Allah bilir ne demiştir. Rezil olduk yüksek ihtimalle hocam.
 
Mesafeni koru, yumrukları ve tekmeleri savunmaya çalış. Bunlar ile ilgili çok video var. Mecbur kalmadıkça şiddet yapma, sen hakksız duruma düşersin ve onurlu bir davranış olmaz.
 
Uzun olması avantaj ama karşı koyulamayacak bir şey değil. Göğsüne sert bir yumruk darbesi atarsan nefessiz kalabilir. O sırada bacağına diz kapağına gelecek şekilde iki tekme at. Üstüne yürüdüğü zaman elinle bloke et onu. Son darbe olarak sağlam bir kafa göm.
 
Öğretmene söyleyip bir şey yapmıyorlarsa direk silsile yoluyla müdür yardımcısına git o da yardım etmezse müdüre çık durumunu anlat. Kavga son çaren olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı