Kendimden uzun ve güçlü birisine nasıl karşı koyarım?

Elinin içi elemanın çenesine gelecek en güçlü şekilde vur. Muhtemelen bayılır.

Jiu-Jitsu öğren.

Abilerim ablalarım kusura bakmayın giremedim foruma. Sizi de merakta bırakmışım sanırım biraz . Sonuçlar çok kötü. Çıkışta sizin dediğiniz gibi 5 kişi ile geldiler. Bir an duraksadım. Kötü olan kavgayı dershaneden uzak bir yerde yaptık . Hayatımın dayağını yedim. (ben 1 kişiyle baş edemiyorum 5 kişiye ne yapayım abi) burnum kırıldı + kolum ve bacağım burkuldu + kaşım yarıldı + gözüm biraz şiş. Anlayacağınız içimden geçtiler. Ben anca bir tanesinin gözüne vurdum. Ama şunu fark ettim 1 kişi gelseydi kesin sağlam çıkardım. Dershaneye gitmiyorum sanırım başka dershaneye geçeceğim. Şimdi bana rapor falan verirler mi? ( darp raporu gibi ).ve konu troll değil abilerim. Gerçek. Teşekkürler helvamı falan hazırlamışsınız. Cenazeyi şimdilik erteleyebiliriz . Fiziksel olarak öldüm ama psikolojik olarak bayağı rahatım. (neden bende bilmiyorum ).yukarıda belirttim ama darp raporu alırsam en fazla ne yapabilirim tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler beni önemsediğiniz için

Hocam emanet sağlam ise sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…