- Makaleler
- 2
Arkadaşlar merhaba, 24 yaşındayım işletme okuyorum. Öğrenciyim öğrencilik dışında amcamın dükkanında çalışıyorum. Birden fazla amcam var her amcamın kendi dükkanı var. Kuzenlerimle birlikte çalışıyoruz. Babamın da büyük bir marketin içinde unlu mamül reyonu var. Bunlar hep birlikte yeni bir yer açtı sorumluluğunu bana verdi. Bend e yaklaşık bir aydır bu işle uğraşıyorum. Sürekli bir amcamla tartışıyorduk en sonki tartışmamız son oldu. Dedim al kendin yap ben yokum.
Şimdi gelelim bana, ben şimdi ne yapabilirim? Elimde para kazanabileceğim bir şey yok. Dükkanlar var çalışabileceğim amcalarımın ama nereye kadar? Maaşlı çalışarak bir yere gelinemeyeceğini biliyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum. Bıraktığım yeri başka bir kuzenime verdiler.
Sizce ne yapmalıyım? Tecrübeli arkadaşlarımdan abilerimden yorum bekliyorum.
Şimdi gelelim bana, ben şimdi ne yapabilirim? Elimde para kazanabileceğim bir şey yok. Dükkanlar var çalışabileceğim amcalarımın ama nereye kadar? Maaşlı çalışarak bir yere gelinemeyeceğini biliyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum. Bıraktığım yeri başka bir kuzenime verdiler.
Sizce ne yapmalıyım? Tecrübeli arkadaşlarımdan abilerimden yorum bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: