Kendimi çok mutlu hissediyorum

SametKKN

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlarda içimde büyük bir mutluluk hissediyorum. Hayatımın tatlılaştığını hissediyorum, sanki kalbimdeki hançer çıkarılmış gibi. Uzun süredir hayalini kurduğum masaüstünü, tam istediğim modeli aldım. Belki de bu yüzden, babam bile bana yumruk atsa ona sarılmak isteyeceğim bir noktaya geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1685039029539.png

Bizimki de alacak inşallah.

Son zamanlarda içimde büyük bir mutluluk hissediyorum. Hayatımın tatlılaştığını hissediyorum, sanki kalbimdeki hançer çıkarılmış gibi. Uzun süredir hayalini kurduğum masaüstünü, tam istediğim modeli aldım. Belki de bu yüzden, babam bile bana yumruk atsa ona sarılmak isteyeceğim bir noktaya geldim.

Hayırlı olsun hocam. Ama nedense fazla bağımlı kalacakmışsınız gibi geldi sakin olun ve saatlerce oyun oynamayın.

Son zamanlarda içimde büyük bir mutsuzluk hissediyorum. Hayatımın kötüleştiğini hissediyorum, sanki kalbime hançer saplanmış gibi. Uzun süredir hayalini kurduğum masaüstünü, tam istediğim modeli hala alamadım. Belki de bu yüzden, babam bile bana sarılsa ona ağlamak isteyeceğim bir noktaya geldim.

Son zamanlarda içimde büyük bir mutsuzluk hissediyorum. Hayatımın kötüleştiğini hissediyorum, sanki kalbime hançer saplanmış gibi. Uzun süredir hayalini kurduğum masaüstünü, tam istediğim modeli hala alamadım. Belki de bu yüzden, babam bile bana sarılsa ona ağlamak isteyeceğim bir noktaya geldim.

Ben yazmadım modlar düzeltmiş bu arada anlatmak istediğim bu değildi ama olsun.

İşte benim ruh ikizim.

Şu an dinlediğim şarkı ruh halimi yansıtıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı