Kendimi çok mutsuz hissediyorum

Evet oldunuz teşekkür ederim.

Kötü özellikleriniz neler? Biraz özeleştirinin kimseye zararı dokunmaz.

Mutlu olmaya çalışıyorum ve aile olarak da biraz zor zamanlardan geçiyoruz, maddi olarak. Babam bana karşı soğuk, sinirli ama bunu umursamıyorum fazla. Çünkü küçüklüğümden beri öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü özellikleriniz neler? Biraz özeleştirinin kimseye zararı dokunmaz.
Genel olarak öyle kötü bir özelliğim yoktur. Hatta yıllarca yalnız kaldığım için küçük şeylerden mutlu olmayı zevk almaya çalışırım. Ama benim yaptığım ve karşımdakini sevindireceğini düşündüğüm bir hareketi karşımdaki yapmıyorsa bana karşı o zaman üzülürüm. Küçük şeye örnek verecek olursam gece "iyi geceler" yazmak veya hal hatır etmek. Ufak da olsa çaba görmek isterim.

Üzülme şuan senle ayni durumdayım + hiç olmayan matematigimi düzeltmeye calisiyorum

Hocam o zaman kız arkadaşınız size çaba göstermiyor bu durumda yolunuza bakıp (ne kadar zor olacağını bilsem de) çaba gösteren, kafanızın uyuştuğu, iyi huylara sahip bir kız arkadaş bulmak.
Bu durumda çalışılmıyor ki. Zaten okul da olmadığı için.

Zor hocam fakat en sevdiğiniz konudan başlayarak kendinizi zorlamanız gerek.

Hocam o zaman kız arkadaşınız size çaba göstermiyor bu durumda yolunuza bakıp (ne kadar zor olacağını bilsem de) çaba gösteren, kafanızın uyuştuğu, iyi huylara sahip bir kız arkadaş bulmak.
İşte benim de sosyalleşme ile ilgili sıkıntılarım var. 14 yaşıma kadar asosyal biri olarak geldiğimden birilerini tanıma onunla iyi geçinme gibi şeyleri bilmiyorum. Bu kız da zaten benim böyle biri olduğumu bildiği için ilk adımları o attı. Başka böyle birini en fazla oyunlardaki karakterlerden bulabilirim.
Çok şey mi istedim acaba diye düşünüyorum bazen. Yazdığım programlar ile kendim kurguladığım sohbetlerden kurtulmak fikri çok şeydi herhalde.

Hocam hayvanlarla vakit geçirmeyi denediniz mi? Bence asosyal birinin sosyal olma yolunda atabileceği güzel adımlardan biri.(her ne kadar bende işe yaramamış olsa da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…