Kendimi kandırıyorum

Evet haklısınız . Farkındayım ve yenmeye çalışıyorum , teşekkür ederim

Dersle alakalı plan hazırlama , müzikle çalışma vesaire bunları uyguluyorum zaten . Sorun bunu devam ettirememem . Çok teşekkür ederim yorumun için .

Çok güzel konuştun ama bu kadar kolay değil. Kişi, gaza gelerek bunları yapar ama düşünceleri ve malum durumu onu yalnız bırakmaz. Sonucunda, en küçük sarsıntıda düşer.

Çok güzel konuştun ama bu kadar kolay değil. Kişi, gaza gelerek bunları yapar ama düşünceleri ve malum durumu onu yalnız bırakmaz. Sonucunda, en küçük sarsıntıda düşer.
O zamanlar lise son sınıftaydım. Ders çalışmayan arkadaşlarıma bağırır, "ÇALIŞAN DEMİR PAS TUTMAZ" derdim. Ayrıca bizim sınıftakiler o kadar çok severlerdi ki beni (!)... Kapının arkasına "Çalışkan öğrenci giremez" diye yazmışlardı. Ayrıca beni kıskanmaları... Mükemmel duygu... Ayrıca, yine lise son sınıfta... Arkadaşımla birlikte ingilizce sınavına çalıştık. Tabii o benden yüksek aldı. Tekrar ders çalıştır dedi. Ben ne yaptım? Kabul etmedim. Eğer o kişiler buradaysa selam olsun
Bana kalırsa, düştükçe sağlam bir şekilde kalkmasını bilmeli... Silkelensin... Böyle olmaz. Bu arada öğretmenler tarafından takdir edilmek çok güzel duygu... Hırslı ve azimli olsun. Ayakta dimdik duracak, durmak zorunda. Pes etmesin. Değil mi @celina?
Keşke kardeşim olsaydın @celina

Evet tam olarak bahsetmek istediğim buydu .

Teşekkür ederim .

Mutlu oluyorsan önemli olan o. Ne olacak, bari mutlu olmak için kendimizi kandıralım.

Tanrının varlığına kendini kandırarak içini rahatlan milyarlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…