C celina Femtopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Eylül 2022 #21 444065 dedi: Biraz sert konuşmuşum, kusura bakma. Ben seni erkek zannettim. Burada çoğunluk erkek olduğu için... Genişletmek için tıkla... Yok sert konuşmadın . Önemli değil .
444065 dedi: Biraz sert konuşmuşum, kusura bakma. Ben seni erkek zannettim. Burada çoğunluk erkek olduğu için... Genişletmek için tıkla... Yok sert konuşmadın . Önemli değil .
LyNice Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2023 #22 celina dedi: Yok sert konuşmadın. Önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne edersin napıyorsun bilmem ama kendini kandırdığını düşünüyorsan belki de diğer insanlar ile iletişi kesip doğru insanlar ile iletişim kurman bu durumu düzeltebilir.
celina dedi: Yok sert konuşmadın. Önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an ne edersin napıyorsun bilmem ama kendini kandırdığını düşünüyorsan belki de diğer insanlar ile iletişi kesip doğru insanlar ile iletişim kurman bu durumu düzeltebilir.