AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #21 Peki söyleyin bakalım, ben bazen resim çizmek istiyorum. Fakat oraya resim defteri, kalem, boya kalemi ve tükenmez kalem sokabilme imkanım oluyor mu?
Peki söyleyin bakalım, ben bazen resim çizmek istiyorum. Fakat oraya resim defteri, kalem, boya kalemi ve tükenmez kalem sokabilme imkanım oluyor mu?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 3 Aralık 2022 #22 Hocam git çayını iç, film izle. Niye kendini kötü hissediyorsun? Hayat böyledir. Birgün iyi geçer, birgün kötü geçer. Kafana takma, gene sana zararı olur. Hastalıkların çogu sıkıntıdan gelir.
Hocam git çayını iç, film izle. Niye kendini kötü hissediyorsun? Hayat böyledir. Birgün iyi geçer, birgün kötü geçer. Kafana takma, gene sana zararı olur. Hastalıkların çogu sıkıntıdan gelir.
Sezgin Öztokcan Femtopat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #23 AxiBorea dedi: Peki söyleyin bakalım, ben bazen resim çizmek istiyorum. Fakat oraya resim defteri, kalem, boya kalemi ve tükenmez kalem sokabilme imkanım oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet götürebilirsin.
AxiBorea dedi: Peki söyleyin bakalım, ben bazen resim çizmek istiyorum. Fakat oraya resim defteri, kalem, boya kalemi ve tükenmez kalem sokabilme imkanım oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet götürebilirsin.