Kendimi nasıl geliştirmeliyim?

Yazılım da es geçilemeyecek kadar önemli. Bence kararı size bırakalım.

Yo yo yanlis anlama beni havalı olmaya çalışıyorsun anlamında demedim.

Ne yapacağınıza karar veremiyorsanız hemen şimdi yazılımı öğrenmeye başlayabilirsiniz ne dersin? Kahveni yanına al. Yanına atıştırmalık şeyler. Masayı donat yani. Hemen şimdi.

Yazılımı hep İngilizce'den sonra olarak düşündüm. Forumda araştırdım biraz konu açtım ve en iyisi İngilizce öğrendikten sonra başlayınız diyorlar.

Yazılımı hep İngilizce'den sonra olarak düşündüm. Forumda araştırdım biraz konu açtım ve en iyisi İngilizce öğrendikten sonra başlayınız diyorlar.

İki tarafli da yurutebilirsin. Yazilimda anlamadigin bir kod olursa translate i aç ve anlamina bak. Durmadan ayni kodu yazinca veya karsina cikinca o kelimenin turkcesi de aklina kazinmis olacak. Yazilim icin İngilizce ogrenmek şart degil ama zorlayacak.

Oyun yapmayi hic dusundun mu?

İki tarafli da yurutebilirsin. Yazilimda anlamadigin bir kod olursa translate i aç ve anlamina bak. Durmadan ayni kodu yazinca veya karsina cikinca o kelimenin turkcesi de aklina kazinmis olacak. Yazilim icin İngilizce ogrenmek şart degil ama zorlayacak.

Oyun yapmayi hic dusundun mu?

Evet çok düşündüm hatta ne tür olacağına kadar.Artık yarından sonra bir araştırmamı yaparım.Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.10-15 Dakika sonra uyumaya gideceğim.Sabaha belki bir şeyler yazabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı