Kendimi tutamıyorum

Zorla güzellik olmaz. Oturup iyice düşünmen gerek. Gerçekten bunu yapmak istiyor musun yoksa sadece ailenin beklentilerini karşılamak, emeklerini boşa çıkarmamak için mi çalışmak istiyorsun ? Cevap ikincisiyse internetten gitmek istediğin okullara bak, onları sevmeye, motivasyon kaynağı haline getirmeye çalış.

Bilmiyorum. Sanırım bir bizim sınıfa vurmamış bu erteleme. Sınfta 7-9 kişi günde 8 saat ders çalışıyoruz. Dostane bir rekabet var aramızda... Yoruldum bu rekabetten sanki hepimiz astronot olucağız. Kardeşim kalk ders çalış. Matematiğin güler yüzü, Hocalara Geldik, tonguç arası takıl. Yanına bir 500 ML su al. Telefonu tam manasıyla kapat. (matematik videoları 10.sınıf için çok muhteşem).

Merhabalar. Çoğunuzun da bildiği gibi LGS öğrencisiyim. Benim sıkıntım şu ki ailem sert bir yasak koymazsa her an bilgisayara geçesim geliyor. Hiç ders çalışasım gelmiyor. Saat başında başlayacağım diyorum sonra geçiyor diğer saat başı diğer saat başı diye geçiyor. Bugün saat 8.30'da ders çalışmak için kalktım. Mısır gevreğimi yerken bilgisayara bakayım, sonra başlarım dedim. Kendimi kaptırdım. Babam da oynarken beni gördü. Sinirini bozdum. Onun kafası bozulunca ben de bozuldum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Liseye yeni geçtim ve artık bilgisayar oyunu oynamak yerine ders çalışmak istiyorum 2 gün önce oyunn! Diyen ben bugünlerde ders çalışmak istiyor hatta bu bilgisayarı satıp 2. el laptop alacağım biraz test ve kitap güzel bir ortam yaratacağım kısacası (biraz büyüyünce her şeyin farkına varıyorsun)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı