Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı?

Kayınpeder mi önemli sadece..
Yani evleneceğin kişi beceriksiz olabilir, işi olmayabilir, çalışası olmayabilir.. olsa bile bir yere geleceği garanti değil, dolayısıyla olayı bitirmiş kayınpeder sana araba, ev, bir ton da takı taktıktan sonra gerisi teferruat.

Evlisiniz muhtemelen ama çok yanlış düşünüyorsunuz. Önemli olan tip değil para o zaman size göre ki bu daha kötü. Bence önemli olan iyi bir aile. Kafa dengi bir eş.

Evlisiniz muhtemelen ama çok yanlış düşünüyorsunuz. Önemli olan tip değil para o zaman size göre ki bu daha kötü. Bence önemli olan iyi bir aile. Kafa dengi bir eş.
Para olmadan hepsinin çöktüğünü çok gördüm. Bundan 30 sene önce aynı muhabbeti yapsaydık, sizin yanınızda olurdum ama şu gün, yaklaşık 20-30 yaşlarında olan insanların kafa yapısı çok farklı, öyle insanlar bir birlerine katlanmıyor, uğraşmıyor, daha öfkeliler, anlaşmıyorlar. Bunun içine bir de ekonomik sıkıntı girince olay o kadar çabuk uçuruma yuvarlanıyor ki, anlayamıyorsunuz bile.

O yüzden yeşil çam kavramlarını geçeli çok oldu. O yüzden zaten yeşil çam filmleri değil, konakta kime ne yaptıkları belli olmayan kişilerin dizileri var.

Bu durum iyi mi tabiki kötü. Ama kötüden daha çok gerçek ve her gerçek gibi bu da acı.

Büyüğüm olarak saygı duyuyorum, fikirlerimiz farklı olabilir. Ben şahsen kendi ekonomik durumuma uygun maaşlı ve kafa dengi bir eş seçmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…