Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari.Egoist olduğumu düşünmüyorum.![]()
Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari.Egoist olduğumu düşünmüyorum.![]()
Ben demiyorum da çevremdekiler diyor.Tabii ki egoistlik değil ama abartarak falan of ben böyleyim yok şöyleyim derseneniz biraz egoluğa girebilir.
Ne yapacak böyle sırık gibi yaşayıp gideceksin boyunu kısaltacak halin yok ya gerçekten çok iri ve uzun duruyorsun. Benim boyum 158 mesela omzuna bile gelemem senin deve gibisin işteEe ne yapayım yani..![]()
Daha neler ya..Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari.![]()
Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar.Profildekinin sen olduğunu varsayarak konuşuyorum, sıradan bir tipin var fakat egon arşa erişmiş böyle olursan çok itici olursun.
Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam.Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar.
Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.