Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 4 Mayıs 2023 #41 arandur dedi: Kızlar yakışıklı diyormuş, tabi bu göreceli bir kavram. Ben karıma yakışıklıyım diyince kahkaha atıyor.. Genişletmek için tıkla... Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş.
arandur dedi: Kızlar yakışıklı diyormuş, tabi bu göreceli bir kavram. Ben karıma yakışıklıyım diyince kahkaha atıyor.. Genişletmek için tıkla... Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 4 Mayıs 2023 #42 Mariquue dedi: Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf bir tık bulanık. Tahminim 1.80 duruyor da emin olamadım pek.
Mariquue dedi: Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf bir tık bulanık. Tahminim 1.80 duruyor da emin olamadım pek.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 4 Mayıs 2023 #43 Kendini beğeniyorsan sıkıntı yok, kendini insanlara övmeye başlıyorsan sıkıntı var. Öyle ki yaradılış gereği kimsenin elinde olmayan bir şey için kendini üstün görüyorsan... Ha örneğin kas yaparsın, abartmadan övünürsün o ayrı bir durum.
Kendini beğeniyorsan sıkıntı yok, kendini insanlara övmeye başlıyorsan sıkıntı var. Öyle ki yaradılış gereği kimsenin elinde olmayan bir şey için kendini üstün görüyorsan... Ha örneğin kas yaparsın, abartmadan övünürsün o ayrı bir durum.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 4 Mayıs 2023 #44 Mariquue dedi: Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş. Genişletmek için tıkla... EkmekArasiHDD dedi: Fotoğraf bir tık bulanık. Tahminim 1.80 duruyor da emin olamadım pek. Genişletmek için tıkla... Boyum 189
Mariquue dedi: Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş. Genişletmek için tıkla... EkmekArasiHDD dedi: Fotoğraf bir tık bulanık. Tahminim 1.80 duruyor da emin olamadım pek. Genişletmek için tıkla... Boyum 189
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 4 Mayıs 2023 #45 Coolumsu dedi: Boyum 189 Genişletmek için tıkla... Yine az yakın bilmişim.
Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 4 Mayıs 2023 #46 Coolumsu dedi: Boyum 189 Genişletmek için tıkla... Ohaa sen tahmin ettiğimden de çok uzunsun. Devesin resmen
Coolumsu dedi: Boyum 189 Genişletmek için tıkla... Ohaa sen tahmin ettiğimden de çok uzunsun. Devesin resmen
Vedo Megapat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 510 Makaleler 2 Çözümler 3 4 Mayıs 2023 #47 Coolumsu dedi: Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı? Öz güvenli olmak güzel bir şey değil mi? İnsanın kendisi ile barışık olması gibi. Genişletmek için tıkla... Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende.
Coolumsu dedi: Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı? Öz güvenli olmak güzel bir şey değil mi? İnsanın kendisi ile barışık olması gibi. Genişletmek için tıkla... Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende.
Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 4 Mayıs 2023 #48 Vedo dedi: Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende. Genişletmek için tıkla... Deve gibi boyu olan erkekler nedense hep egoist oluyorlar. Yukarıdan bakıyorlar ya sırık boylarıyla bu karakterlerine de yansıyor.
Vedo dedi: Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende. Genişletmek için tıkla... Deve gibi boyu olan erkekler nedense hep egoist oluyorlar. Yukarıdan bakıyorlar ya sırık boylarıyla bu karakterlerine de yansıyor.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 4 Mayıs 2023 #49 Vedo dedi: Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir rahatsızlığım yok. Mariquue dedi: Ohaa sen tahmin ettiğimden de çok uzunsun. Devesin resmen Genişletmek için tıkla... Ee ne yapayım yani.. Turkıye anlasması dedi: Egoizm kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Egoist olduğumu düşünmüyorum. Son düzenleme: 5 Mayıs 2023
Vedo dedi: Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir rahatsızlığım yok. Mariquue dedi: Ohaa sen tahmin ettiğimden de çok uzunsun. Devesin resmen Genişletmek için tıkla... Ee ne yapayım yani.. Turkıye anlasması dedi: Egoizm kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Egoist olduğumu düşünmüyorum.
Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 5 Mayıs 2023 #50 En azından kendini bilmende güzel bir şey