Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı?

Kızlar yakışıklı diyormuş, tabi bu göreceli bir kavram. Ben karıma yakışıklıyım diyince kahkaha atıyor..
Ben yakışıklı bulmadım. Sırık gibi gerçekten çok uzun duruyor bunu bir tek ben mi fark ettim kimse söylememiş.

Kendini beğeniyorsan sıkıntı yok, kendini insanlara övmeye başlıyorsan sıkıntı var. Öyle ki yaradılış gereği kimsenin elinde olmayan bir şey için kendini üstün görüyorsan...

Ha örneğin kas yaparsın, abartmadan övünürsün o ayrı bir durum.

Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı? Öz güvenli olmak güzel bir şey değil mi? İnsanın kendisi ile barışık olması gibi.
Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende.

Kendini yakışıklı bulman seni egoist yapmaz. Kendini diğerlerinden yakışıklı görmen seni egoist yapar. Bu arada hafif skolyoz var gibi sende.
Deve gibi boyu olan erkekler nedense hep egoist oluyorlar. Yukarıdan bakıyorlar ya sırık boylarıyla bu karakterlerine de yansıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…