EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 5 Mayıs 2023 #51 Coolumsu dedi: Egoist olduğumu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari.
Coolumsu dedi: Egoist olduğumu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari.
DaciX Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #52 Tabii ki egoistlik değil ama abartarak falan of ben böyleyim yok şöyleyim derseneniz biraz egoluğa girebilir.
Tabii ki egoistlik değil ama abartarak falan of ben böyleyim yok şöyleyim derseneniz biraz egoluğa girebilir.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 5 Mayıs 2023 #53 DaciX dedi: Tabii ki egoistlik değil ama abartarak falan of ben böyleyim yok şöyleyim derseneniz biraz egoluğa girebilir. Genişletmek için tıkla... Ben demiyorum da çevremdekiler diyor.
DaciX dedi: Tabii ki egoistlik değil ama abartarak falan of ben böyleyim yok şöyleyim derseneniz biraz egoluğa girebilir. Genişletmek için tıkla... Ben demiyorum da çevremdekiler diyor.
Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 5 Mayıs 2023 #54 Coolumsu dedi: Ee ne yapayım yani.. Genişletmek için tıkla... Ne yapacak böyle sırık gibi yaşayıp gideceksin boyunu kısaltacak halin yok ya gerçekten çok iri ve uzun duruyorsun. Benim boyum 158 mesela omzuna bile gelemem senin deve gibisin işte
Coolumsu dedi: Ee ne yapayım yani.. Genişletmek için tıkla... Ne yapacak böyle sırık gibi yaşayıp gideceksin boyunu kısaltacak halin yok ya gerçekten çok iri ve uzun duruyorsun. Benim boyum 158 mesela omzuna bile gelemem senin deve gibisin işte
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 5 Mayıs 2023 #55 EkmekArasiHDD dedi: Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari. Genişletmek için tıkla... Daha neler ya..
EkmekArasiHDD dedi: Kendimi seviyorum kısmı diğer arkadaşların aksine egoist gelmiyor. Oldu olacak narsist yapalım arkadaşı bari. Genişletmek için tıkla... Daha neler ya..
2 202094 Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 568 5 Mayıs 2023 #56 Hocam arada senin yazdıklarını görüyorum. İyi niyetinden şüphem yok ama biraz özgüvenin okşanması hoşuna gidiyor sanırım.
Hocam arada senin yazdıklarını görüyorum. İyi niyetinden şüphem yok ama biraz özgüvenin okşanması hoşuna gidiyor sanırım.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #57 Profildekinin sen olduğunu varsayarak konuşuyorum, sıradan bir tipin var fakat egon arşa erişmiş böyle olursan çok itici olursun.
Profildekinin sen olduğunu varsayarak konuşuyorum, sıradan bir tipin var fakat egon arşa erişmiş böyle olursan çok itici olursun.
Mariquue Zeptopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 5 Mayıs 2023 #58 PlatonikPrens dedi: Profildekinin sen olduğunu varsayarak konuşuyorum, sıradan bir tipin var fakat egon arşa erişmiş böyle olursan çok itici olursun. Genişletmek için tıkla... Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar.
PlatonikPrens dedi: Profildekinin sen olduğunu varsayarak konuşuyorum, sıradan bir tipin var fakat egon arşa erişmiş böyle olursan çok itici olursun. Genişletmek için tıkla... Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #59 Mariquue dedi: Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam.
Mariquue dedi: Anne babalar işte çocuklarını çok şımartıp sokağa salıyorlar. Onlarda tipsiz oldukları halde kendilerini yakışıklı sanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Mayıs 2023 #60 PlatonikPrens dedi: Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam. Genişletmek için tıkla... Ne diyosun hacı? Patrick Bateman profili koymuş burada artislik yapıyor millete. Her kuşun eti yenmez haberin olsun.
PlatonikPrens dedi: Gerçek hayatta 1 tane vursam yarısı boşa gider buna hocam. Genişletmek için tıkla... Ne diyosun hacı? Patrick Bateman profili koymuş burada artislik yapıyor millete. Her kuşun eti yenmez haberin olsun.