2 202094 Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 568 5 Mayıs 2023 #61 Konunun kapanma vakti gelmiş sanırım.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #62 F 16 Fighting Falcon dedi: Ne diyosun hacı? Patrick Bateman profili koymuş burada artislik yapıyor millete. Her kuşun eti yenmez haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum ben kendime güveniyorum. Sen gel seni de döverim sıkıntı yok.
F 16 Fighting Falcon dedi: Ne diyosun hacı? Patrick Bateman profili koymuş burada artislik yapıyor millete. Her kuşun eti yenmez haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum ben kendime güveniyorum. Sen gel seni de döverim sıkıntı yok.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Mayıs 2023 #63 PlatonikPrens dedi: Dostum ben kendime güveniyorum. Sen gel seni de döverim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nereden geliyor bu güven? 5. sınıftaki arkadaşınını mı dövdün dün?
PlatonikPrens dedi: Dostum ben kendime güveniyorum. Sen gel seni de döverim sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nereden geliyor bu güven? 5. sınıftaki arkadaşınını mı dövdün dün?
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #64 F 16 Fighting Falcon dedi: Nereden geliyor bu güven? 5. sınıftaki arkadaşınını mı dövdün dün? Genişletmek için tıkla... Birader yırtık dondan fırlar gibi nerden çıktın sen bas git hadi belanı benden bulma.
F 16 Fighting Falcon dedi: Nereden geliyor bu güven? 5. sınıftaki arkadaşınını mı dövdün dün? Genişletmek için tıkla... Birader yırtık dondan fırlar gibi nerden çıktın sen bas git hadi belanı benden bulma.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 6 Mayıs 2023 #66 sentiusz dedi: Ya foto ya linç. Sürprizbozan şaka şaka Genişletmek için tıkla... Fotoğraf koydum profilime oradan bakabilirsin.
sentiusz dedi: Ya foto ya linç. Sürprizbozan şaka şaka Genişletmek için tıkla... Fotoğraf koydum profilime oradan bakabilirsin.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.940 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Mayıs 2023 #67 Coolumsu dedi: Fotoğraf koydum profilime oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bukalemun gibi fotoğraf değiştiriyorsunuz hocam. Hızınıza yetişilmiyor.
Coolumsu dedi: Fotoğraf koydum profilime oradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bukalemun gibi fotoğraf değiştiriyorsunuz hocam. Hızınıza yetişilmiyor.