Kendimizi korumayı nasıl öğrenebiliriz?

Dövüş sporlarına yazılmalısınız, en basitinden ve en etkili olanlardan birisi boks. Yok şöyle yapın böyle yapın bıçağa silaha karşı diyenler olmuş, aman denemeyin sakın ha. O öyle silah tutup kapmalar bıçak savunması falan anca filmlerde olur hocam, komando, sat, bordo bereli falan olursanız yaparsınız belki. En iyi seçenek kaçmaktır.

Hiç kavgada bulunmadın belli o bıçağı çekince %70 kullanırsın. Adamda da bıçak varsa ne yapacaksın aynı anda zıt yönlere mi koşacaksınız?
Daha 1 hafta önce kavga ettim övünmüyorum zaten kavga etmeyi sevmem. Cebinde bir bıçak taşısın ne olur ne olmaz. İlla sokmak zorunda değil kullanmak istemeyen kullanmaz.
Dövüş sporlarına yazılmalısınız, en basitinden ve en etkili olanlardan birisi boks. Yok şöyle yapın böyle yapın bıçağa silaha karşı diyenler olmuş, aman denemeyin sakın ha. O öyle silah tutup kapmalar bıçak savunması falan anca filmlerde olur hocam, komando, sat, bordo bereli falan olursanız yaparsınız belki. En iyi seçenek kaçmaktır.
Hocam tekme atıp silahı uçuracaklarmış :D

Daha 1 hafta önce kavga ettim övünmüyorum zaten kavga etmeyi sevmem. Cebinde bir bıçak taşısın ne olur ne olmaz. İlla sokmak zorunda değil kullanmak istemeyen kullanmaz.

Hocam tekme atıp silahı uçuracaklarmış :D
Yanında bıçak taşıyınca onun güveni ile davranırsın. İnan taşımamak en iyisi.

Yanında bıçak taşıyınca onun güveni ile davranırsın. İnan taşımamak en iyisi.
Hiç bir dövüş savunma sporlarıyla ilgisi olmayan birisi hiç de boş yapmasın yanında bıçak varsa bıçağa davranır, haklısınız. Eğer kesin savunma için bir şey taşıyacaklarsa biber gazı taşımalı insanlar.

Bence onları kullanacak kadar adam değiller, bıçağı çektikleri gibi bileğine vurursanız bıçak hızlıca başka tarafa gidecektir zaten adam topuklamaya başlayacaktır diye düşünüyorum. Unutmayın eğer kendinizi kaptırırsanız adamı öldürebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı